SÜPER LİG 2024-2025 | 8.HAFTA | Adana Demirspor 1 - 3 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan brigand, 30 September 2024, 11:34:17

« önceki - sonraki »

brigand

06.10.2024 - Pazar
Saat: 16.00

Hakem: Alper AKARSU (Ankara)
En son 02.04.2024 tarihinde bir süper lig maçında orta hakem görevini üstlenmiş. 1.ligde daha sık görev alan bir hakem.
Geçen sezon Alanya deplasmanında kupa maçımızı yönetmişti.

Milli ara öncesi deplasmandayız. Olağanüstü geri dönüşümüzden sonra ligin dibine demirlemiş Adana Demirspor deplasmanına gidiyoruz. Rakibimizde kötü başlangıç sonrası hocası ile yollar ayrıldı, transfer yasağı nedeniyle transfer yapamadılar, oyunculara sene başından beri ödemelerde sıkıntı çekiyorlar, çoğu oyuncu 6 aydır ücret alamıyor, ilk 7 maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik aldılar, taraftar, yönetim ve takım arasındaki ipler iyice kopmuş durumda. Son Bodrum deplasmanından sonra oyuncular; ellerinden gelenin bu kadar olduğunu ve yapacak bir şeylerinin kalmadığını söylediler tribüne. Özetle büyük bir kaos içindeler.

Biz istim üzerinde ve bütün gözler bize çevrilmiş şekilde gidiyoruz Adana'ya. Motivasyonumuzu kaybetmeden, rehavete kapılmadan sahada olmamız şart. Tarihimizde böyle karşılaşmalarda yaşadığımız sıkıntılar malum. 2017/2018 sezonunda Gaziantep lig sonuncusu olarak küme düşerken 2 galibiyetinden 1'ini bize karşı almıştı ve sezon sonu bizde 2 puan farkla küme düştük.

Bugüne kadar oynadığımız 7 maçlık performansa bakıldığında, bu maçı bizim adımıza getirecek tek odak konusu motivasyon. Rehavete kapılmadan motive şekilde sahada kalabilirsek kazanacağız inşallah.

_SoN_

Ligin dibinden kurtulmak için herşeyi deneyecektir adana, son bir eforla ekstra motivasyonla oynarlarsa bize zorluk çıkarabilirler. Kendi oyunumuzu oynayıp sakin kalırsak orada da punla döneceğimizi düşünüyorum. Başarılar SAMSUNSPOR.

mehmet yılmaz

Konsantrasyonu bozmayalım, seriyi de bozmayız.
Futbolda kin tutmak olmamalı ancak pandemi sezonunda ADS ve Giresun'un bizim hakkımızı yiyerek Süper Lig'e çıkışları, bizi iki sene geriye atmalarını unutmamak lazım. bir tanesi hak ettiği yerde, sıra ötekinde. Onun için de yenmeliyiz. Kazanacağız inşallah, yeter ki işimize odaklanalım.

Stoper

Rakip kaos içinde. Hocaları değişti ancak reaksiyon gösterecek kadroları yok. Kontrollü, standart oyunumuzu sahaya yansıtırsak, 3 puanla döneriz.

cembaba

Bu tür maçlarda rehavet çok olabiliyor. Odaklanıp maça bu maçı da kazanmalıyız. Özellikle savunmamız gününde olursa güzel bir galibiyetle daha dönmüş oluruz.

O değil de takım set hücumu yaparken skor fark etmeksizin inanılmaz zevk alıyor. Oyuncular birlikte oynamaktan son derece memnun ve mutlu. Muja mesela oyuna girdi gol olmayınca reklam panolarını yumrukluyordu. Bu hırs ve kazanma arzusundan son derece memnunum. Bu azimle oynarsak Adana Demirspor'u da yeneceğimizi düşünüyorum.

jean

Acikcasi rahat mac degil tam tersine cok tehlikeli bizim icin maglup olma durumunda fiyakamiz cizilir kazanirsak milli ara oncesi harika olur

Stoper

Takımımız, Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Adana Demirspor A.Ş. maçı hazırlıklarını, bu akşam Teknik Direktörümüz Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirdiği ısınma, pas, rondo ve şut çalışmaları ile sürdürdü.

mehmet yılmaz

ugurozkan

Futbol her türlü sürprize açık bir oyun, üç dört topumuz direkten döner, rakip bir orta açar ters kafa vurup kendi kalemize atarız kaybederiz, olabilir. Ama bunun dışında konjonktür olarak karşılaşabileceğimiz en iyi zamanda oynuyoruz bu maçı. Ben takımın konsantrasyon sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Takım fiziki olarak iyi durumda olduğu için altı dolu bir özgüvene sahip. Tempo yaptığımız herhangi bir 15-20 dakikalık kesitte maçı kopartırız.
Fb bay geçiyor bu hafta, kazanırsak maç fazlasıyla da olsa fbnin önünde evimizde konuk edeceğiz onları. Bu bile başlı başına motivasyon kaynağı. Bjk'yi elimizden kaçırdık belki fb'yi affetmeyiz. Fb maçı öncesi olduğu için kart konusunda ekstra dikkatli olmalıyız ayrıca, hakemleri tanıyoruz İstanbul takımları için her türlü maçı katledebilirler.

alperen_55

Kolay gibi gözüken zor bir maça çıkacağız,ama hoca takımı iyi hazırlar konsantre olursak zoru kolaya çevirebilir farklı bir skorlada ayrılabiliriz Adana'dan .Alacağımız 3 puan bizi çok daha farklı noktalara götürür,üst sıralarda ki yerininizi pekiştiririz.

_SoN_

Bu nasıl penaltı, bu kadar kolaymı bu işler, yazık emeklere.

ercan0655

Bizimkiler topla dönene kadar üç tur atıyor ADS atletik ve daha teknik. Bizimkiler bir turlu organize olamıyor.😡 Durum pek parlak gözükmüyor takımın bir yerleri kalkmış.

futbolcu

Adanalılar artık doping mı aldı naptı.
Böyle koşmuyordular

55.hakan

Orta sahada top alan basan adam yok Emre çıkıp Celil girmeli yoksa atak yapamayacağız.