SÜPER LİG 2024-2025 | 7.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 4 - 3 Göztepe

Başlatan brigand, 25 September 2024, 09:40:19

« önceki - sonraki »

brigand

28.09.2024 - Cumartesi
Saat: 16.00

Hakem: Mehmet TÜRKMEN 

Dikkat çeken detay maçın gözlemcisi Sabit Hacıömeroğlu, Trabzon'lu. Bile isteye aleni şekilde bir hedef alma durumu artık açık açık belli atamalardan.

Maç saati yine taraftar portföyümüzün azımsanmayacak kadar kısmının mesai saatine denk geliyor. Maalesef Cumartesi 16.00 maçları bu anlamda bizim adımıza eksi yazan bir detay. Yine de maça ilgi artacaktır.

Diğer taraftan Göztepe lige iyi başlayan, tempolu, kadrosu orjinal diyebileceğimiz yollarla oluşturulmuş, oyun planını oturtmuş bir takım görüntüsü veriyor. Şahsen şu ana kadar ki en zor sınavımız olacak. 8 günde 3 maç ve 6 puanlık sekans sonrası biraz nefeslenme ve maça hazırlanma şansımız oldu. Saha içi tercihlerde yine 1-2 değişiklik bekliyorum. Bir ihtimal Holse kulübede başlatılıp bir soluklanması ve sakinleşmesi sağlanabilir. Peşine ADS deplasmanına gideceğimizi ve yine ADS'nin içinde bulunduğu durumu düşünürsek; bu maçtan hasarsız ve eksiksiz çıkmak da büyük önem arz ediyor. Kontrollü ve hasar almadan ilerleyeceksek 1 puan da çok mantıksız olmayabilir böyle formda ve hazır bir takıma karşı. Yine de inşallah kazanır ve moralimizi, motivasyonumuzu daha da yükseltiriz.

_SoN_

Güzel bir atmosferle (kale arkaları öğrencilere ücretsiz oldu) maçı kazanacağımızı düşünüyorum, saat biraz erken olsada sezonun en dolu tribünü olacaktır. Başarılar SAMSUNSPOR.

jean

En azindan maglup olmamak gerekir seyircimizin onunde goztepede fena takim degil goztepede ve ads maclarindan 4 puan alip milli Araya moralli girmemiz lazim

mehmet yılmaz

Form durumu olarak birbirine benzeyen iki takımın karşılaşması olacak. Ev sahibi avantajıyla kazanmamız lazım ve kazanacağımızı düşünüyorum.

emre

Ben 1 puana razıyım. Hem havamızı kaybetmeyelim hem Göztepe gibi bir takıma 3 puan vermeyelim.

Çok şükür iyi puanlar aldık ancak ayaklarımızın yere basması lazım. Boşu boşuna kendimizi hedef takım haline de getirmemeliyiz. Hoca tabiri caizse sineğin yağını çıkarıyor. Herkesten faydalanmaya çalışıyor. Umarım ekstra performanslar görebiliriz oynamayan oyuncularımızdan. Çünkü oynayanlar hayli yoruldular.

ercan0655

26 September 2024, 06:43:26 #5 Son düzenlenme: 26 September 2024, 15:52:08 brigand Sebep: Yanlış Bilgi Düzeltmesi
Pazar günü saat 16.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Yılport Samsunsporumuz - Göztepe A.Ş. maçını hakem Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Suat Güz ve Mert Bulut yapacak.

Cumartesi günü saat 16.00
Maçın hakemi Mehmet TÜRKMEN

55erhan55

Gollü bir maç geçer 3-1 yada 3-2 gibi bir sonuçla kazanırız diye düşünüyorum.

Stoper

Takım Göztepe maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Bugünkü antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması yaptı.

cembaba

Gördüğüm kadarıyla en sıkıntılı maçımız Göztepe maçı. Oyun tarzı olarak topu karşıya verip kontra atak kovalamayı seven bir yapıda Göztepe. Biz de son 2-3 maçtır aynı sistemi tercih ediyoruz. Merakla beklenen bir karşılaşma olacak. Bu maçı aldığımız takdirde ADS maçını da alacağımızı ve Fb maçında çok büyük bir organizasyona hazırlanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Stoper

Uzun yıllar unutulmayacak, 1-3 geri düşüp, sonunda 4-3 kazandığımız maç oldu. Göztepe'yi ezdik,top göstermedik. Üç basit hata sonucunda gol yedik. Ama sahaya karakter koyan oyuncu grubu, 3 puan almasını bildi. Tebrikler Thomas Reis, tebrikler takım!

mehmet yılmaz

Samsunspor'umuz 3-1 geriye düştüğü maçta Göztepe'yi 4-3 mağlup etti. Açıkçası bizim gibi taraftarların maç hatıraları arasında müstesna bir maç olarak yerini aldı. Maçtan önce pek çoğumuzun tahmini az gollü bir müsabaka olacağı yönündeydi. Çünkü ligin en az gol yiyen iki takımından söz ediyorduk. Ancak hiç de öyle olmadı. Futbol zaten böyle bir şey. 

Futbolda sadece galip gelmek tek başına bir şey ifade etmiyor; şöyle ki biz bu maçı 1-0 kazansaydık elbette mutlu olacaktık, hoşumuza gidecekti ve yine 15 puanı bulacaktık. Bunlar iyi olacaktı. Fakat maçı 1-0 kazanmaktan ziyade geriden gelerek 4-3 kazanmak hem sevinciyle başka bir şey hem de işin psikolojisi de başka...

Taraftara sadece mutluluk değil ayrıca gurur verirken takımda ise  arkadaşlarının bu işi başarabilme duygusunu hissetmek ve geriye dönüş yapabilecek olmak, bu kudreti göstermek de önemli.

Futbolda en güzel ve en kötü şey son dakika golleridir. Kazanan için büyük bir mutlulukken kaybeden içinse travmaya dönüşür. Yaklaşık 20 bin taraftar vardı. Kale arkaları öğrenciler için ücretsizdi. Bunlar doğru şeyler. Çocukları tribünlere çekmek gerekiyor çünkü Samsunsporlu olmak çocuk yaşlarda başlar. Neticede güzel futbol ortamı vardı, taraftar coşkulu, istekli ve bilinçliydi. Destekten vazgeçmediler.

Sadece skor üzerinden oyunu okumamak gerekir. Samsunspor 4, Göztepe 3. Evet, maçın skoru bu ama acayip şeyler yaşandı. Maça baktığımızda Göztepe 3 gol attı ama hepsi bireysel hatalardandı.  Golleri bireysel hatalardan yedik ancak attığımız gollerin hepsi takım oyunlarının eseriydi. Vuruşlarda bireysel yetenek elbette önemliydi fakat takım oyununun ürünü olan goller attık. Bu anlamda doğru işler yaptık. Maç sonu istatistiklerine baktığımızda %71'lik bir topa hakimiyet oranımız var. Oyunun tamamında, iki farklı geride olduğumuz anlarda bile oyunun hakimi Samsunspor'du. Göztepe'nin galip gelmesi futbolun adaletsizliği olacaktı. Maçın tamamında arayış içerisinde olan, üreten bir Samsunspor seyrettik.

Bizde sonradan oyuna giren oyuncular, tabiri caizse kulübemiz bizi toparlamış oldu. Takım olarak mücadeleyi bırakmadılar, inandılar. Bu maç iki takımın da bugüne kadarki performanslarının adeta ters yansıması şeklindeydi.

Rüya gibi bir başlangıç ve elbette keyfimiz yerinde; espriler havada uçuşuyor. Şampiyonluk esprileri de yapıyoruz ancak ben bu konuda Thomas Reis gibi düşünüyorum. Bizim hedefimiz ligde kalmak. Bu hedefi gözeterek oynadıkça en kötü orta sıralarda bitiririz zaten. Tabii rüzgar bizi nereye götürür bilinmez! 

Emeği geçen herkese teşekkürler...

emre

Kızımın doğduğu gün Samsunspor maçı vardı ve galibiyet gelmişti. Bugün de onunla ilk maçımızı izledik 19 Mayıs'ta. Onun nasibine efsane bir maç oldu ve muhteşem bir geri dönüş yaşadık. Onun uğruna inanıyordum, Allah da güldürdü yüzümüzü.

Nuri Asan

7 haftada 15 puan ve 2. sıraya yerleştik. Ligde kalalım derken şampiyon olacağız sanki :)

jean

Hala saskinim nasil kazandik su maci yedigimiz 3 golun ikisi kendi hatamiz vede 3-1 geride olmamiza ragmen guzel bir geri donus oldu bravo takim 15 puan alarak isin 3 te 1 ini halettik insallah lig bitimine Kadar gerekli puanlar toplayip ligde kaliriz

_SoN_

Bu maçı statda izlemeyen çok şey kaybetti dostlar, sesimiz yine kısıldı, yine bambaşka bir gündü, ama ben böyle bir günü yaşadığımı kolay kolay hatırlamıyorum, yaşım 42 ;)