SÜPER LİG 2024-2025 | 6.HAFTA | Çaykur Rizespor 0 - 1 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan brigand, 20 September 2024, 13:46:18

« önceki - sonraki »

brigand

22.09.2024 - Pazar
Saat: 17.00

Hakem: Kadir SAĞLAM (Ankara Bölgesi) (Son olarak geçen sezon deplasmanda 3-0 mağlup olduğumuz Konyaspor maçını yönetmişti)

Rize'ye güzel bir zemine gidiyoruz. Maç saatinde yağış bekleniyor. Yeni zemin yağış durumunda nasıl olacak göreceğiz ama muhtemel iyi bir oyun alanı sunacaktır.

Rize istediği gibi başlamadı sezona.

Başakşehir beraberlik (1-1)
Adana Demirspor galibiyet (1-2)
Fenerbahçe mağlubiyet (0-5)
Kasımpaşa mağlubiyet (0-1)
Galatasaray mağlubiyet (5-0)

Bu 5 maçta 3 gol atıp 13 gol yediler. Esasen çok zor bir fikstür ile başladılar sezona. Bu nedenle bizim maça yeniden başlangıç olarak bakıyorlar. Biletlere ilgi çok fazla. Bize ayrılan deplasman tribünü tamamen tükendi. Ev sahibi tribününde tamamı bitmek üzere. Yoğun bir atmosferde, tempolu bir karşılaşma olmasını bekliyorum. Bizim tarafımızda saha içinde oyun planımızda bir değişiklik olmadan sahada olacağız ve yine çift 6 numara ile sahaya çıkacağız. Beklediğim tek değişiklik, Emre'nin kulübede Muja'nın sahada olması. Puan veya puanlarla dönmek bizim ivmemiz açısından çok ekstra katkı sağlar. İnşallah başarabiliriz.

cembaba

Deplasmanda daha güzel oyun oynadığımızı düşünüyorum. Ama en önemli konu şu anda hava şartları. Zemin çok ağır olursa 0-1 gibi bir sonuçla galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Bu maçta da ayakta olanın kazanacağını varsayarsak Ntcham'ı yine 8 numaraya kaydırıp, Muja'yı sol veya sağ açığa monte etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Taraftarımız kıpkırmızı deplasman tribününde yerini alacak. Yeneriz inşallah.

mehmet yılmaz

Geçen sezon Rize'de oynadığımız maç öncesi şartları tamamen terse dönmüş durumda. Rize kötü başladı, biz ise gayet iyiyiz. Şartlar lehimize görünüyor. Deplasman oyunumuz iyi. Biz ligin en az gol yiyen takımlarından biriyken, Rize ise en az atıp, en çok yiyenlerden birisi. Tabii bunlar maç öncesi istatistiği ve sahaya yansıması hiç olmayabilir bile. Yine de umut doluyuz. Deplasmanda 3/3 yapabiliriz. İnşallah öyle olur.

ercan0655

Mücadelede Ankara bölgesi hakemlerinden Kadir Sağlam düdük çalacak.

Sağlam'ın yardımcılıklarını Antalya'dan Murat Engin Gözütok ve İzmir bölgesinden Ali Can Alp yapacak. Mücadelenin 4. Hakemi ise Gaziantep bölgesinden Ali Yılmaz oldu.

jean

Stoper

Takımda sakat ya da cezalı yok. Moralli ve formda Rize'ye gidiyoruz. Beraberlik iyi, üç puan ise bizi farklı bir heyecana sürükleyebilir.

emre

Akşama Rize'ye yola çıkıyoruz Allah'ın izniyle. Hava durumu yağışlı. Maç saatinde de yağış gözüküyor. Herkese kazasız belasız yolculuklar. Hayırlısıyla üç puanı alıp döneriz inşallah.

_SoN_

Rize lige iyi başlamadı, bu durumu tersine döndürmek için bizim maçta çok daha farklı oynayabilirler, bu maç için beraberlik kötü sonuç olmaz, takımımızın disiplinli ve sağlam oyunu ilede galip gelirsek çok mutlu oluruz. Başarılar SAMSUNSPOR.

emre

Şehirde maç havası yok. Bizi gören Rize'nin maçı mi var diyor. 😀 Hava maça tam uygun olabilecek ile birden patlayabilir arasında. Rizeliler dostluk kazansın havasında.

Dostluk kazansın, 3 puan da bizim olsun.

55.hakan

Muya - Emre değişikliği orta sahaya da yaratıcı savunma arkasına pas ata n oyuncu gerekiyor. Bence Tait girip Celil çıkmalı.

s_uzunkaya

1 farkla önde oldugumuz maçları seyretmeyi seviyorum. Zaman geçmek bilmiyor, daha çok maç seyrediyorum 😋

_SoN_

Stoper

Ne harika sezon başlangıcı, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Tebrikler Thomas Reis ve ekibi. Takım çok yüksek motivasyonla oynuyor, sahada savaşan oyuncu topluluğu!

cembaba

Gerçekten çok güzel duygular içerisindeyiz. Umarım sezon sonuna kadar böyle gider. Bugünleri çok hayal etmiştik. Keyfini çıkaralım.

brigand

Maçtan önce beklediğimiz kadro ve oyun yapısını sahada gördük. 1 hafta içinde 3.maçına çıkan takım tempo olarak yorgunluk belirtisi gösterse de skoru tutmayı bildik ve deplasmanda 3'te 3 yaptık.

Sezon öncesi bu başlangıcı kimse hayal edemezdi. Emek veren herkesin emeklerine sağlık diyelim. Ama bir hataya düşmemek çok önemli.
Elimizdeki kıt imkanlarla aynı tempoyu bir sezon boyunca sürdürmemiz imkansız. Bizim en gerçekçi hedefimiz ligde kalabilmek ve bunun için alınan her puan altın değerinde. Eğer bu sezonda kalabilirsek çok büyük başarıya imza atacak ve bir seviye daha yukarı çıkabilmek adına büyük bir şansa sahip olacağız.

Yönetimin transfer, kadro planlaması, taraftar ve bilet politikalarını eleştirirken hakkını da vermemiz gereken yegane konu hoca tercihi. Diğer konularda ne kadar başarısızlarsa hoca tercihinde tam tersi kadar başarılı oldular. İnşallah bu uyum bozulmaz ve ara sıra yaşayacağımız eksiklikler sonrası da aynı motivasyonla sahada kalabiliriz.