SÜPER LİG 2024-2025 | 3.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 2 - 0 Başakşehir FK

Başlatan _SoN_, 15 September 2024, 13:45:54

« önceki - sonraki »

_SoN_

ERTELENEN MAÇIMIZ
SÜPER LİG 2024-2025 | 3.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Başakşehir
18 Mart 2024 Çarşamba Saat : 20.00

Konya maçından sonra yine aynı şeyleri yazmak istemiyorum, bilet fiyatları düşmediği sürece stadımız dolmaz ve kendi sahamızdaki avantajı tam olarak kullanamayız. Maraton 100-150 kale arkaları da 50 TL seviyesine mutlaka çekilmeli. İş işten geçtikten sonra hiçbir faydası olmaz, sonra taraftar nerede demesin kimse. İlk maçlardaki tempomuzu konya maçına taşıyamadık bence, inşallah bu maçla telefi ederiz. Başarılar Samsunspor.

Stoper

jean

ercan0655

TFF'den yapılan açıklamaya göre; 19 Mayıs Stadyumu'nda 18 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak Samsunspor - RAMS Başakşehir maçında ise Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Batuhan Kolak olacak.

55.hakan

Alıntı yapılan: jean - 16 September 2024, 12:54:111 puan iyidir rakip guclu
1 puan iyi değil kendi sahanda Konya ya puan veriyorsan bu maçı alacaksın.

jean

brigand

Konya maçındaki mağlubiyetin telafisi olmak zorunda. Kadro kalitesi ve genişliği olarak bizim çok önümüzdeler. Buna ek olarak sezonu erken açan takımlardan. Yine de oyun gücü olarak saha içinde hala hazır değiller. Hocanın maç sonu açıklamalarında yaptığı gerçekçi vurgular, bu maça daha motive ve yüksek enerjide hazırlanıp çıkmamızı sağlayabilir. 1 puanın kesinlikle üzmeyeceği ama galibiyetin ekstra bir telafi niteliğinde olacağı maç. Ümidimiz kazanmak elbette, şans bizimle olsun.

mehmet yılmaz

Konya'ya çeşitli sebeplerle kaybederek yine kendi başımızı kendimizin derde soktuğu bir maç olacak. Bir puan iyi midir bilmiyorum ama üç puan ihtiyaç. Zor olacak, kazanmamız lazım. Bilet fiyatları ise halen büyük bir sorun ve bu da başkasının değil, bizzat bizim oluşturduğumuz bir sorun.

emre

Konya maçı gerçekten kötü oldu. 3 puana çok ihtiyacımız var. Ancak yenilgi 3 puanı kaybetmekten daha fazla anlama geliyor bence. Başakşehir'in iyi kadrosu ve performansını düşünürsek 1 puan da iyi olacaktır. En azından iki maç evimizde mağlup olmamış oluruz.

Elyesa

cok zor mac hic umudum yok ama samsunsporluyuz izlip gorucez insallah yenen gulen taraf biz oluruz

Stoper

Orta sahada Celil ve Bennaser oynuyor.
Dinamizm katmak istemiş.

yk55

Faul falan yoktu pozisyonda yaaaa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emre

Birisinin hocayı acilen uyarması lazım. Bizim bu hümanistlikle daha çok hakkımızı yerler. Faullerde yatmıyoruz, pozisyonlara itiraz etmiyoruz. Adamlar yalandan yatıyor, sakatlandı diye top bizdeyken oyunu bekletiyoruz. Bizi Türkiye'de çiğ çiğ yerler.

55.hakan

Niye deplasman takımı gibi oynuyoruz geçen senenin ileride presi kalmamış bu şekilde bir parlama olacak golü atacağız geri çekileceğiz. Diğer türlü bekleyeceğiz onlar topu bize versin. Özellikle içeride presli oynamalıyız..

_SoN_

Çok güzel bir galibiyet oldu, derim bir nefes aldık, iyi bir oyunla gelen galibiyet için takımı ve taraftarı kutluyorum, holse gününde olsa fark olacaktı.