SÜPER LİG 2024-2025 | 5.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 1 Konyaspor

Başlatan brigand, 03 September 2024, 09:08:11

« önceki - sonraki »

jean

Maçin hakki beraberlikti moral bozucu bir maglubiyet oldu sahamizdaki bu maci vermemeliydik

emre

Hocam Allah aşkına kullandığımız kornerleri tekrar tekrar izlettir takıma. Nasıl korner atılmamalı diye...

Furkan

Hocanın basın toplantısını dinlemedim ama sanırım ilk 11'de bu kadar direkt değişiklikleri oyuncuların milli takımdan yorgun dönmesinden dolayı yapmıştır. Bunun dışında makul bir gerekçe yoktu çünkü.

brigand

Tempomuz ve oyun hızımız çok yavaş kaldı. Hocanın tercihlerine şimdilik mantık kurabiliyorum çünkü o da ekstra 1-2 oyuncu-çözüm kazanmaya çalışıyor.

Fakat bir noktaya çoğu taraftarımız gibi dikkat çekmek lazım. Kadromuz, imkanlarımız ve yetenek seviyemiz belli iken duran top konusunda nasıl hala bu kadar zayıf kalabiliyoruz pek anlayamıyorum. Yani bizim gibi bir takımın, duran toplardan özellikle sonuç alabilmemiz gerekiyor. Rakibin 1 kornerine karşılık 12 korner kullanmışız ve hiç bir şey üretememişiz. Bence üzerine ilk düşünülüp acil çözümlerin bulunması gereken konu.

Son olarak hakemin ve var heyetinin bile isteye vermedikleri penaltıya ek olarak maç boyu kasıtlı şekilde bize karşı olan negatif kararları, sesimizi çıkartmadığımız, karşılarında çok net durmadığımız sürece malum lobi tarafından devam ettirilecektir. Bu duruma tek çözüm top yekün karşılarında durmak ve kalabalık şekilde sesimizi yükseltmek. Bunun için de taraftara yardımcı olması gereken yönetimin artık birlikte hareket etme tavrında olması gerekiyor.