SÜPER LİG 2024-2025 | 5.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 1 Konyaspor

Başlatan brigand, 03 September 2024, 09:08:11

« önceki - sonraki »

brigand

14.09.2024 - Cumartesi
Saat: 17.00

Rakibimiz Konyaspor 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile başladı lige.
Bodrum ve Kayseri maçlarında gördüğüm kadarıyla hazır değiller. Transfer dönemini hareketli geçirdiler ve hala da transfer gündemleri devam ediyor. Bu sene 20.000'in üstünde kombine satarak yeni bir sinerji yakalamışa benziyorlar. Ben beklenti ve desteğin karşılığını, Ali Çamdalı ve kadronun verebileceğini düşünmüyorum.

Klasik 4-2-3-1 dizilişi ile sahada oluyorlar. Umut Nayir, Aleksic, Jevtovic, Yusuf Erdoğan, Ufuk Akyol gibi Süper Lig gediklisi oyunculara ek olarak  Boranijasevic (Zurich), Pedrinho (CSKA Sofia), Calusic (TSC Backa) gibi oyuncuları transfer ettiler. Kadrolarında geçen seneye büyük oranda değişiklik mevcut.

Biz ise 2 deplasmandan 6 puan çıkartmış ve moralli şekilde bu sezon sahamızda ilk galibiyetimiz almak isteyeceğiz. Oyun ve fizik gücü olarak önde olduğumuzu düşünüyorum şuan itibarıyla. Milli ara Konya gibi tekrar yapılanan takımlara büyük fırsat. Onlar da ekstra bir motivasyon ve istekle sahada olacaklardır.

Yönetimin bilet ve kombine fiyat politikasında henüz bir iyileştirme haberi yok, olmayacağa da benziyor. Bakalım nasıl bir sayı olacak.

jean

Bu havayla devam insallah pek sansimiz tutmuyor konyaya yinede saha avantajimizi degerlendirmeliyiz

_SoN_

Bilet fiyatları olması gereken seviyeye inerse statta güzel bir atmosfer olur ve kazanırız. Bilet fiyatları taraftar sayısını, bu sayıda oyunu etkiler, iyi bir oyunla kazanacağımızı düşünüyorum. Başarılar Samsunspor.

cembaba

Bana kalırsa kalibre olarak bizimle aynı ayarda Konyaspor. İyi transferleri de var. Taraftarımızın yüksek ilgi göstereceğini düşünüyorum. En az 26-27 bin kişinin geleceğini düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Konyaspor'u uzun zamandır yenemiyoruz. Çok uzun zamandır. ADS de öyleydi, geçen yıl yendik. Bunları da yeneriz inşallah. Kazanacağımızı düşünüyorum.

55.hakan

Schindler yerine sağ açıkta Laura yı kullansa özellikle iç saha maçlarında en azından daha erken oyuna alsa iyi olur. Laura bu arada koşmadığından geriye yardım etmediğinden oynatmıyor onu bence Fofana'daki durumun benzeri.

Stoper

İç sahada taraftarımızda etkinliğiyle kazanıp 3 puan daha ekleriz hanemize. İlk yarı toplayabildiğimiz kadar puan toplayalım, ki ikinci yarı rahat edelim.

brigand

Maç günü ve saatinin hafta sonu çalışan taraftarlarımız için uygun olmaması ile birlikte, sezon başından bu yana ortada duran bilet ve kombine fiyatları ek olarak başkanın ilk günden bu yana taraftarın geneli ile olan ilişkisinin bir türlü doğal bir tabana oturmaması da talebe etki ediyor elbette.

Konyaspor milli ara boyunca transferlerine devam etti. Henüz oturmuş bir kadro ve düzenleri yok. Ama moral olarak da bir eksikleri olmayacaktır şimdilik.

Konya'nın da düşme hattında rakiplerimizden biri olacağını düşünürsek, hazır hala oturmuş bir düzenleri yokken yine aynı ritimli ve disiplinli oyun ile inşallah galibiyete ulaşırız.

_SoN_

Memlekette maalesef maça olan ilgi (önceden bahsettim sebeplerle alakalı) düşük, inşallah bu maç saatine kadar tersine döner, tahminimce stadın yarısı bile dolmayacak gibi. Yönetim bunu defalarca yaptı yine yapıyor, illa 3-5 maç geçip işin gerçekten taraftara kaldığının görülmesi mi lazım, yap kale arkasını 35-55 TL, çoluk çocuk öğrenci kim varsa gelsin maça, bunu düşünmek bu kadar mı zor !

Stoper

Son iç saha galibiyeti Trabzonspor'a karşı.

Samsunspor'un 3 maçta 6 puan, Konyaspor'un ise 4 maçta 4 puanı bulunuyor.

Samsunspor, son iç saha galibiyetini 4 ay önce 4 Mayıs'ta Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'a karşı 3-1'lik skorla almıştı. Karadeniz temsilcisi evinde kazanırsa 133 gün sonra 3 puan alacak.

55.hakan

Manji'ye noldu adam form tutmaya başlamışken neden 11 de değil. Konya'da bir şey yok yatacaklar 2.yarı.

ercan0655

14 September 2024, 17:31:24 #11 Son düzenlenme: 14 September 2024, 18:08:19 ercan0655
Teknik kapasitemiz bu kadar. Mücadele eden biraz koşan takimlara karşı yapacak bir şeyimiz yok. kalite olarak ortanın iki tık altinda bir takımiz.
Tek silahımız mücadele etmekti, diğer takımlar form tuttukca hiç bir alternatifimiz kalmıyor. 

İleri top taşıyabilecek kafası çalışan teknik kapasitesi biraz yüksek olan tek bir adamımız yok ona eşlik adecek adam zaten yok
Sürekli geri yana oynuyoruz. Kanatlardan çizgiye inebilen yok. Orta yapmayı becerebilen hiç yok.

_SoN_

Yönetim transfer yapamamışsın, bu sene ligte kalmak için tek ama tek çaren var oda TARAFTAR. Kendi evinde oynayacağın maçları 30 TL yapman bedava dağıtman için illa kümede kalma mücadelemizin kesinleşmesimi lazım, bu kadar beceriksizlik olurmu? Bu maçı böyle bir atmosferde mi oynamamız lazımdı, bu görüntülerden utanmıyormusunuz ? Kesinlikle bu başkan ve yönetimle sürdürülebilir bir başarıya inanmıyorum, bu başkan ve yönetim değilmi TARİHTE İLK KEZ BOŞ STATDA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YAPAN ! Aynı zihniyet devam ediyor, yazın bir kenara ligte kalma mücadesi kesinleşsin, tam olarak yumurta son noktaya gelsin, o zaman dediğim gibi bilet fiyatları 30 tl den satılır kale arkasında.

emre

Hocanın Marius yerine Dimatta ile başlaması benim için anlaşılır gibi degildi. Hadi başladı ikinci yarı başında neden Dimatta da ısrar etti çok merak ediyorum. Ayrıca değişiklikleriyle de kötü bir maç çıkardı Reis.

Herşeye rağmen hakem rezaleti olmasa Konya 3 puanla çıkamazdı. Kalecisinin oyundan çaldığı zaman ve topcularının sürekli yerde yatması rezaletti. Umarım bizden bu şekilde aldıkları puanlar sene içerisinde fitil fitil gelir burunlarından.

Ayrıca hakeme, skora, oyuna bu kadar itiraz etmeyen bir Samsunspor ve Samsunspor taraftarı da kabul edilemez.

Stoper

Maçın hakkı bu değildi.
Ders çıkarıp, önümüze bakacağız.