SÜPER LİG 2024-2025 | 1.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 2 Beşiktaş

Başlatan mehmet yılmaz, 09 August 2024, 11:07:48

« önceki - sonraki »

jean

Fena degildik yinede cezalilar sakatliklar derken isimiz zor gorunuyor

brigand

İlk gole kadar sahada beklentilerimin üzerinde enerjiye ve isteğe sahip bir takım vardı. Sonuçta kadroda yer alan her ismin kapasitesini ve yetenek seviyelerini ezbere biliyoruz. Ancak bu enerji ve çabaya karşılık, 2 pozisyon hatasını iyi değerlendirdiler ve kalite farkı maçın skorunu belirledi. Halbuki çok daha fazla topa sahip olup, daha fazla aksiyon yaratıp, daha fazla gol şansı yaratan taraf bizdik.

Şahsen takımın ligde kalabilmesini, hocanın şapkasından 1 değil 2 tavşan çıkarmasına bağlıyorum. Daha önce hakkında genel bilgi sahip olduğum bir isim değildi Thomas Reis. Fakat ilk maç itibarıyla bana o beklediğim olumlu sinyali verdi. İlk 5-6 haftada işin nereye evrileceğini tahmin edebiliriz. Bekleyip göreceğiz.

Başkan ve ekibinin beceriksiz yönetim süreçlerinin, kırdıkları potların, taraftarın bam teline basmak için tüm hassasiyetlerini hiçe saymalarının biteceğini düşünmüyorum. O yüzden dışarıdaki beceriksizliği, elindeki kısıtlı kadro ile silebilecek tek isim Thomas Reis. Umarım bir başarı hikayesi de o yazar.