SÜPER LİG 2024-2025 | 1.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 2 Beşiktaş

Başlatan mehmet yılmaz, 09 August 2024, 11:07:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2024-2025 | 1.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Beşiktaş

11 Ağustos 2024 Pazar
21:45
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
BeinSport 1

Sezonun ilk maçı. Maalesef yönetim hataları nedeniyle transfer yasaklı ve hatta geçen sezona göre kadro daralmış bir halde lige girecek ve devam edeceğiz. Yine de bu maçtan umutluyum. BJK yeni bir takım gibi, bizde bir oyun ezberi var. Yine yönetimin bilet politikası nedeniyle tribünler tam dolmayacaksa da içeride iyi oynuyoruz. Nasipse ben de maçta olacağım. İyi bir başlangıç yapalım, zor bir sezon bizi bekliyor.

brigand

Geçen sezon başlangıcı dahi bazı endişelere ve eleştirilere rağmen çok daha coşkulu ve heyecanlıydı taraftar açısından. Halbuki geçen sezonun üzerine bu yıl takviyeler yapılacak, takım daha güçlü ve yeterli seviyede yarışmacı bir takım olacak vaatleri sabah akşam dolanıyordu geçtiğimiz yıl Ağustos ayında. Bugün geldiğimiz noktada, başkanın ve ekibinin kendi istekleri doğrultusunda oluşturduğu ortam ve şartlar, maalesef taraftarın büyük bir kısmını heyecanlandırmak yerine kasvetli, kızgın, heyecansız ve umudu kırgın bir duruma sokmuş durumda.

İlk maç itibarıyla bir şekilde dayanamayıp tribüne gelecek Samsunspor Taraftarı'nın büyük bir kısmı inanıyorum ki, sadece ve sadece Arma'ya olan koşulsuz sadakatini göstermek ve yanında olmak için orada olacak. Başlama düdüğüyle beraber yaşanan heyecan elbette normal bir durum. Fakat kimsenin yüksek umutlar beslediğini düşünmüyorum.

Samsunspor arması ve ismi için her şeye rağmen güzel bir sezon olsun. Ligde adına leke sürülmeden, hakkıyla hukukuyla kalmayı başarsın. Biz başkana yetemeyiz ama bu bize yeter !

jean

Tam ligde kaldik transfer yapip rahat sezon olacak derken yasak isi cikti isimiz gecen yildanda zor bjk macindanda puan almak bence biraz iyimserlik olur

isa55

Bu maçta takımımızdan puan(lar) bekliyorum.
5-0 lik kupa maci ölçü olmayabilir. Hatay karşısındaki gs yi biz de yenebilirdik. Tabii futbol bu, belli olmaz.
Yine de umudum var.

Stoper

Muhtemelen 11 bu şekilde.
Sezonun ilk maçı, üç puanla ayrılırsak, taraftarın moral motivasyonunu etkiler. Malum daha sezon başında enerji düşük.

_SoN_

İnşallah sağlam bir başlangıç yaparız, yenilmemek çok önemli bu maçta.

ercan0655

binikalamadım

_SoN_

İlk şutları gol oldu, Zeki ye tur bindirdi eleman, maalesef yavaş kaldı zeki, hemde çok yavaş.

ercan0655

_SoN_

Yine Zeki'nin hatası, hemde büyük hatası, yazık, iyi başladığımız maçta bu şekilde olmamalıydı.

ercan0655

Bu takım gol at(a)mama üzerine kurulmuş, şansızlık değil, acelecilik, kabilyetsizlik, bencillik, yeteneksizlik ne derseniz deyin.

_SoN_

Güzel maç çıkardık, ben takımı beğendim, ama maalesef takımda kaliteli ayaklar, tecrübe maçı kazanmaya yetti. Çok pozisyon bulduk direklerden dönük ama rakip iki topla iki golle işi bitirdi maalesef.

futbolcu

emre

Kendi takımımıza tarafsız bakmamız çok zor. İçimde ki duygular en kötü futbolcudan dahi acaba olur mu diyor. Soner Aydoğdu girdiğinde bile bir şey yapar mı ki dedim.-Elinden geleni yapsa dahi Soner Gönül için olur mu diye bir tereddüttüm hiç yok-

Bir yandan da geçmiş travmalarımız sağolsun başımıza gelebilecek bir çok olumsuz senaryo hep aklımda.

Bu kapsamda düşünürsek takımın oyunu ve istatistikleri bizi umutlandırırken gol atamamış olmamız geçen sene başı acaba bu takım gol atabilecek miyi de aklıma getiriyor.

Reis'in Gisdol'e göre topla oynamayı daha çok istemesi taraftarın hoşuna gidecek bir durumken, Gisdol gibi takıma dokunup gol attıramazsa -ki hoca dokunuşu olmazsa gol atmayı beceremiyor bu takım- biz yine hüsrana komşuyuz.

Bir yandan Bola'nın oyuna dahil edilmesi, Schindler'den birşeyler çıkarmaya çalışması, Ntcham'ın yerini bulmuş görüntüsü geçen seneye göre bizler için artıyken, kalecimizin, stoperlerin, beklerin yedeğinin olmaması  bizi hep diken üstünde tutacak.

Tüm iyi istatistiklere rağmen bizim için iki alarm var. Gol atamamak ve çok kolay gol yemek.

Tabi futbolda bütün olumsuzlukları rafa kaldıracak iki şey var; gol atmak ve daha da önemlisi puanlar kazanmak. Umarım bolca başımıza gelir.

Hepsinin dışında bu takımın gerçek sahipleri için en büyük sorun başkan. Daha başımıza ne gelebilir ki diye aklınızdan geçirmeyin hemen onu da bulup getiriyor 'big boss'. Seremonideki çocuk, localarda ki durumlar, bilet fiyatları, saçma yayınlarda ki saçma söylemler gerçek sahiplerin yarasına tuz basıyor. Ayrıca hiç bir başkanı bu kadar çok demeç verirken göremiyorken beinsports da madeni buldu sanırım hiç kaçırmıyor. Maç olsun, seçim olsun, herhangi toplantı olsun. Anında bizim başkanın yanında. O da boş geçmiyor sağolsun.

Keşke bu enerji Tait için Raman için belki Taylan için harcansaydı. Yeri gelmişken maç içerisinde Fofana'yı aramadım değil. Fofana ve Szumski transfer yasağı ve değişen yabancı sınırlamasıyla takımda yer almalıydı.

Ne diyelim geçer inşallah bunlarda geçer. Ancak görünen o ki eğer geçecekse de takımımıza ve/veya taraftarımıza zarar vere vere geçecek.