Thomas Reis - Teknik Direktör

Başlatan _SoN_, 12 June 2024, 14:34:26

« önceki - sonraki »

_SoN_

12 June 2024, 14:34:26 Son düzenlenme: 08 October 2024, 08:24:52 brigand
Hoş geldin Thomas, ailemize katıldığın için mutluyuz. 🙏
Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Thomas Reis ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Tecrübeli teknik adam Thomas Reis'in bilgi birikimi ve deneyimi ile takımımızı daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tam. Hoş geldin Reis, Samsunspor ailesine katıldığın için mutluyuz.
Hedeflerimize birlikte ulaşacağız.
#Samsunspor #ThomasReis #YeniSezon #Hedeflerimiz
🔗 Haberin tamamı web sitemizde!

Yine Alman yine tip olarak tam disiplin abidesi gibi duruyor, gidsolun tipine bakarak olacak bu iş demiştim, yine aynı şeyi söylüyorum :)

mehmet yılmaz

https://www.samsunsonhaber.com/haber/5489279/thomas-reis-yillar-once-trabzonsporu-elemis

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Thomas Reis'ın Bochum'da oynadığı dönemde Trabzonspor'u UEFA Kupası'ndan elediği öğrenildi.

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Thomas Reis, futbolculuk döneminin çoğunda Bochum forması giymiş ve başarılı bir futbolculuk dönemi geçirmişti. Orta sahada oynayan Ries'ın takımı Bochum, 1997-98 sezonunda UEFA Kupası Birinci Turunda Trabzonspor ile eşleşmişti. Trabzon'da oynanan ilk maçı 2-1 kaybeden VfL Bochum, Almanya'daki rövanşı 5-3 kazanarak tur atlamıştı. O eşleşmede Thomas Reis her iki maçta da ilk 11'de sahaya çıkmış ve iki maçta da birer sarı kart görmüştü. O dönem Klaus Topmöller'in çalıştırdığı Bochum'un kadrosunda Reis'ın dışında Darius Wosz, Sergei Yuran, Uwe Gospodarek gibi önemli oyuncular da bulunurken, henüz 18 yaşında olan Yıldıray Baştürk de kulübede oturanlar arasındaydı. Thomas Reis, ikinci maçta iki golün pasını vererek turun geçilmesinde büyük bir paya sahip olmuştu.

mehmet yılmaz

Reis Farkı

Geçen sezon büyük bir deplasman zafiyeti yaşayan Samsunspor, Reis'le çıktığı ilk maçı kazandı.

Süper Lig'de geçen sezon oynadığı 19 deplasman maçından yalnızca bir tanesini kazanan Samsunspor, bu sezona teknik direktör değişikliği ile başlamıştı. Yeni hoca Thomas Reis'ın en çok merak edilen yanlarından birisi ise deplasman karnesi oluyordu. Alman hoca, daha ilk deplasman maçında farkını hissettirdi ve temsilcimiz, Gaziantep FK deplasmanından üç puanla döndü.

55.hakan

2.golü bulmamız gerektiğini soyledi bu beni rahatlattı. İlk golden sonra salan Samsunspor görmek istemiyoruz.

cembaba

Reis, Gisdol'den farklı tarz bir hoca. Ofansif bir oyun ortaya koydurdu bize. İki maçtır gayet derli, toplu oynuyoruz. Herkesin görevi belli. Oynama alışkanlığı da var. Bu yıl ligde kalabilirsek, kalite olarak ekleme yapılmalı. Transfer olsun diye transfer yapılmamalı. Tabii henüz erken konuşmak için ama bu oyunumuzu sürdürülebilir kılarsak önümüz açık.

Stoper

Elinde birbiriyle oynama alışkanlığı olan kadro var. İki maçtır futbol göz dolduruyor. Bu kadroya keşke 4-5 takviye yapabilseydik.

Alabileceğimiz tek isim Taylan Antalyalı. Sakat olan Emre Kılınç'da döndüğünde, hoca için bir nevi yeni 2 transfer demek.

Benim merak ettiğim bir diğer durum ise; Nanu, Raman ve Tait. Bu üçlü takımda kaldı. Hoca bunlardan verim alabilecek mi? Oyuncu gurubunu mental olarak yükseğe çekebilecek mı? Az buçuk takıma katkı verseler, ligi ilk 10'da bitiririz zaten.

jean

Nanu degilde diger ikisinin kapasitesi var aslinda

_SoN_

Solda bola ile oynaması ve devam etmesi beni benden aldı :)  ilerde herşeye rağmen kkincley ile devam etmeside cabası, hoca farkını net şekilde görüyoruz. Geçen sene ile aynı takım ama iki farklı bambaşka oyun. Bu tarzı ile sezaona damga vurabiliriz, inşallah nazar değmez.

emre

Gerek takıma dokunuşu, oynattığı güzel oyun ve aldığı 'değerli' puanlarla gerek duruşu ve açıklamalarıyla tam bir futbol adamı. Gisdol gibi kendisi de tabiri caizse çölde bir vaha oldular bize. Daim olsun inşallah.

Benim hayalim disipliniyle, kalitesinin artıları ve eksileri ile oyun anlamında haddini bilen ve ona göre oynayan bir takım. Tabi ligdeki haramilere de had bildirirse tadından yenmez. Yönetime rağmen bu yolda güzel işler yapıyor. İnşallah uzun vadede de kazanan biz oluruz.

brigand

3.maçında da saha içiyle ilgili birçok planının olduğunu tekrar görmüş olduk. 3 maçta da bu planların uygulama aşamasında başarı sağladı. Takım halinde hareket etme ve her bir anı plana uygun şekilde uygulama isteğini net görebiliyoruz. Elindeki oyuncu grubunun kapasitesinin farkında ama ufak da olsa meydan okuyor aslında oynatmak istediği oyunla. Takımda eksikler, cezalılar ve form düşüşleri anında ikame edeceği oyuncu sayısını artırmak için kulübede 2-3 alternatif bulabilmesi gerekiyor. Rakiplerin toparlanma süreci ve sezonun olgunlaşmasını da hesaba katarsak 7-8.haftalarda çok daha net bir görüntü göreceğiz ve daha somut yorumlarda bulabileceğiz.

Şu ana kadar beklentilerimizin üstünde çok olumlu bir noktada Thomas Reis.

55.hakan

Dimata ile niye başladın anlamadım yedek olarak başlar ancak Dimata

Stoper

Milli takımda forma giyen Marius Mouandilmadji dinlendirmek istedi ve Dimata ile başladı. Bu kabul edilebilir gerekçe çünkü 4 gün sonra yine maçımız var ancak sakatlık sonrası henüz tam hazır olmayan Emre'yle başlamasını doğru bulmadım. Schindler'in performansını yeterli görmüyoruz evet, o halde Laura var.

Yenilgi sonrası hocanın dokunuşu nasıl olacak çarşamba günü Başakşehir maçında görürüz.

brigand

Hocanın maç sonu soyunma odasında ''gerçekliğe hoşgeldiniz'' söylemi, kendisinin her şeye hakim ve farkında olduğunu gösteren bir cümle olmuş. Hoca net ve eveleyip gevelemiyor konuları. Hala takım oyununda elini bir nebze olsun güçlendirebilecek varyasyon ve oyuncu arıyor. Başakşehir maçında saha içine reaksiyon verdirme konusunda ne kadar başarılı olabilecek göreceğiz. Elindeki malzemenin hangi seviyede olduğunu net bildiğimiz için kendisine haksızlık yapmam mümkün değil.

cembaba

Reis hoca rakibe göre kadro oluşturuyor. Rize maçında ortadan gelebilecek akınlara karşı Celil - Bennasser ile orta sahayı güçlendirdi. Rakibin direncini kırdı. Göztepe maçında da havadan oynamayarak sürekli boşluklar aradı takım. Boştaki kişiyi bulana kadar topu çevirdik. Kapalı defanslara karşı en etkili yöntemi uyguladık yani. Ben şahsen bu tarz oyunları çok seviyorum. Topu kanatlara taşıyan, beklerin bindirdiği bir takım için her yere gidilir. Sağ bekimiz Zeki'nin 3, sol bekimiz Bola'nın 3 asisti oldu. Mücadele düzeyi ve hırsı en üst seviyede. Ntcham 8 numarada çok daha faydalı oynuyor. Bazı isimlerin performansına net olarak dokundu Reis hoca. Takımdaki herkesin takımın bir parçası olduğunu hissettiriyor. Böyle devam ederiz umarım. Reis hocayı Gisdol'den daha çok seveceğiz gibime geliyor şimdiden.

Stoper

Thomas Reis: "Takım bana, ben de takımıma güveniyorum"

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, şu anda bulundukları konumda kalmanın, oraya giden yoldan daha zor olduğunu belirterek, takımla karşılıklı güven ilişkisi içinde olduklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Samsunspor'un Alman Teknik Direktörü Reis, takımının son durumu hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Şu andaki lig konumlarına gelmek kadar burada kalmanın daha zor olduğuna vurgu yapan Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Lig çok uzun bir süreç. Ligin sonunda genel bir değerlendirme yapacağız. Önemli olan takımın başarısı. Ben takımda sadece bir bireyim. Benim başarımdan çok, takım olarak ne yaptığımız önemli. Takım bana güveniyor, ben de takımıma güveniyorum. Oyuncularım gayet iyi iş çıkartıyorlar. Sonuçta Göztepe maçında 3-1'lik mağlubiyetten geri geldik. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Sektörün nasıl olduğunun bilincindeyim. 2 maç kaybettiğinizde bu sefer de çok fazla eleştiriler başlayacak. İçinde olduğumuz durum çok iyi ama bunu korumamız gerekiyor. Peş peşe kazandığımız 3 maç var. Ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor. Şu anda geldiğimiz yere kolay gelmedik ama burada kalmak, olduğumuz yere gelmekten daha zor olacaktır. Bu sebepten disiplini elden bırakmamız gerekiyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Röportajın devamı için

https://www.iha.com.tr/samsun-haberleri/thomas-reis-takim-bana-ben-de-takimima-guveniyorum-123250469