2024/2025 SEZONU - TRANSFER SÖYLENTİLERİ

Başlatan brigand, 31 May 2024, 09:16:04

« önceki - sonraki »

brigand

31 May 2024, 09:16:04 Son düzenlenme: 03 June 2024, 08:30:32 brigand
Transfer tahtamız açık mı kapalı mı? Herhalde bu soruya net cevap verebilecek kimse yok içimizde. Sadece yönetimin bildiği bir sır haline dönüştü. Ancak her şeye rağmen geleneksel başlığımızı açmak gerekiyor :)

11 yıl aradan sonra yükseldiğimiz ve çok kötü bir performansla başladığımız ligde, büyük bir şans ile yapılan Gisdol hamlesiyle sezonu ligde kalarak tamamladık ve nispeten ilk yıl beklentilerimizi karşıladık. Sezonun genelinde taraftarımızın üzerine düşeni fazlasıyla yaptığı hatta ligde kalma adına en önemli faktör olduğunu söylersek abartmış olmayız diye düşünüyorum.

Şimdi yeni başlayacak sezonda; yıllardır yapılan bariz hatalardan ve son sezon hayal kırıklığı yaratan isimler üzerinden ders alınacak mı, yöntemler değişecek mi, teknik direktör seçimimiz kimin üzerinden olacak, transfer yapabilecek miyiz, yapabileceksek transfer teknik ekip üzerinden mi yoksa yönetim isteklerine göre mi şekillenecek? Tüm bu soruların cevaplarını önümüzde ki günlerde bir şekilde almış olacağız. Yeni sezon şimdiden tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Rastgele :)

brigand

Bugün kulüpten yapılan açıklama ile birlilte; Osman, Fofana, Alim ve Szumski ile biten sözleşmelerin yenilenmeyerek yolların ayrıldığı belirtildi. Ancak ortak açıklamada dikkat çeken kısım, oyuncu fesihlerine ek olarak belirtilen son paragraf.

''Yönetim Kurulumuzun aldığı bu kararın, takımımızın gençleştirilmesine ve büyük yatırımlar yaparak kurduğumuz akademiden yetişecek oyuncularla önümüzdeki sezonlarda kulübümüze büyük katkılar vereceğine de inanıyoruz.''

Bu cümleden yaptığım çıkarım, yeni sezonda kadro planlamasında altyapıdan gelecek isimlere daha fazla yer verilecektir.

_SoN_

Bu zaman, gençlere yönelelim, gençlerden katkı alalım zamanı değil, bu bir sistemle zamanlama ile olur, tecrübe kalite ve gençlerin aynı anda iç içe sezonlar geçirmesi ile bu sistem uzun zamana yayılmalıdır. Diğer türlü bu şehir efsanelerine inanmamızı bekliyorlarsa çok yanılırlar. Buna kendilerini inandırdılarsa yine düşmemizi bekleyenlere malzeme verirler, bir şekilde transferde engel varsa çözülmeli, kaliteli tecrübeli transferler yapılmalıdır. Bu sene ligte mucizeyi gerçekleştirip kaldık, bu mucizeyi her seferinde beklemek intihardır.

mehmet yılmaz

Transferde Kritik Gün: 24 Haziran

Samsunspor'un transfer dönemindeki akıbeti 24 Haziran'da belli olacak.

Samsunspor'da transfer bilmecesi sürüyor. Ülkenin ekonomik olarak en iyi kulüplerinden birisi olmasına rağmen FIFA'dan transfer yasağı cezası yiyen kırmızı beyazlıların bu cezası geçen ara transfer döneminde ertelenmişti. Ancak bu ertelemeden dolayı temsilcimizin iki dönem ( bir sezon ) cezasının olduğu tahmin ediliyor. Taraftarlar da bu cezanın olup olmadığını merak ederken, FIFA'nın 24 Haziranda açıklayacağı listeye göre bu sorunun cevap bulması bekleniyor.

jean

Sacmaladi bunlarda kulubun borcu yok davali oyuncu sikayetini geri cekmis hala sikinti cikariyorlar insaallah acilir saglam takim kurulur

isyan

Iki dönem Transfer yasagi kesinlesmis. Büyük is basardi Yönetim.

Raqua55

futbolcu

Kalkacağını sanmıyordum ama belki 1e düşer diye umuyordum.
Geçen dönemde adam akıllı transfer yapılmadı.
Keşke hiç yapılmasaydı, 1 dönem atlatmış olurdu.

55.hakan

O zaman Fofana'yı niye gönderdin derler adama.

ercan0655

Başkan sağolsun!!!!! bu sene geçen senelerde yapılan salaklıklarinin cezasını bize çektirecek. Elimizde adam gibi Süper Lig oyuncusu yok. Gençlerden faydalamadik,devre arası adam gibi transfer yapmadı,aldıklarının sadece üçü işe yarar çıktı. Hersene planlama olmadan ben yaptım olur ile ucuz!!! Adamları aldı uzun süreli kontrat yaptı elimizde patladı hepsi. 😡

jean

Saka gibi arkadas bu kadar imkan varken ceza yemek

Stoper

Akbaba gibi bu günü bekleyenler vardı. Maalesef transfer yasağı devam edecek. İşimiz zor. Eldeki oyuncuların performansını yukarı çekmek ve kiralık bir iki oyuncudan katkı almak dışında çözüm kalmadı. Bizimle birlikte 6 takımın transfer yasağı var. Hoca ne yapabilir bilemiyoruz. Takım bir hafta sonra kampa girecek.

brigand

Başkanın ve ekibinin o geniş büyük vizyonlarını, yeteneklerini, ulvi becerilerini zaten biliyorduk! Tekrar tescilledik bu haberle. Ancak merak ettiğim bir şey var. Hoca imzayı atarken transfer yasağındaki süreçle ilgili olarak olumlu mu olumsuz mu bilgilendirildi?

Diğer taraftan açıklanan kombine ve bilet fiyatlarının üzerine gelen yasak haberi gösteriyor ki; sahadaki takımı itecek en büyük güç olacak taraftar yine enayi ve müşteri olarak görülmüş. Baya baya dalga geçiyorlar bizle. Fazla tatava yapmayın, biz ne kadar kötü, vizyonsuz, berbat bir yönetim sergilesek de siz kombinelerin hepsini alın, biletleri bitirin, formaları alın kafasındalar.

Sadece sabır diliyorum artık sadece sabır.

55.hakan

Laura, Fofana'nın yerini doldurmaya çalışsın tekrar kiraya vermeyin bari. Bolluk içinde yokluk çekiyoruz yok böyle bir şey. Bu kulüp içinde bilerek takımı bu duruma düşürmeye çalışanlar mı var anlamıyorum neden bizim başımıza bu tür olaylar geliyor sürekli.

_SoN_

Burada uzun uzun yazmaya gerek bile duymadığım birçok konuda yönetimin beceriksizliğini,işbilmezliğini defalarca yaşayan biri olarak bu gelişmeyede asla şaşırmadım, hatta başkanın işine bile gelmiştir, "transfer yapamadık arkadaş izin vermediler" deyip işin içinde sıyrılacağını sanıyor, bu kadar ciddiyetsiz bu kadar boşvermişlik inanılır gibi değil. Adama demezler mi, bu risk varken neden geçen devre arasında transfer konusunda daha ciddi olup bol bol oyuncu almadınız diye? İşiniz gücünüz her olumsuzlukta topu taraftara atmak, kocaman bir fiyaskosunuz!