Son İletiler

Sayfa 1 2 3 4 5 ... 10
11
Samsunspor.biz Forumu / Ynt: 2023-24 Transfer Söylenti...
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 21 Mayıs 2023, 23:51:52
Dia Saba'nın ismi geçiyor. Sİvasspor performansı çok iyiydi. Eşi ve kendisi Sivas'ı yetersiz buldukları için şehirde yaşamak istememişlerdi. İsrail milli takımı da oynayan Filistinli bir Müslüman Dia Saba. Eğer alırsak bize çok faydası olur diye düşünüyorum.
12
Son İleti Gönderen Ahmeti - 21 Mayıs 2023, 12:41:35
Yüksel yıldırımın Altınordu A takımını aldığı konuşuluyor
Sanırım pilot takımımız Altınordu olacak.
13
Son İleti Gönderen 55.hakan - 21 Mayıs 2023, 10:27:44
Laura ve Yunus Emre kesinlikle kalmalı.
14
Son İleti Gönderen Lusage - 20 Mayıs 2023, 22:58:43
Kale : Szumski'nin devam edip etmemesi %50 ihtimal bence. Şahsen ben olsam devam etmem. Aykut ile de yollar ayrılacaktır.
Savunma : Zeki, Alim, Yunus Emre, Soner ve Ali ile devam edileceğini düşünüyorum. Yusuf, Berk ve Mücahit ile yollar ayrılır.
Ortasaha : Celil, Osman, Muhammet Ali, Soner ve Bennasser ile devam edileceğini düşünüyorum. Cihan'ın durum sonradan belli olur. Guel, Yusuf Emre, Ali Kaan ile yollar ayrılır.
Kanat : Fofana ile devam edilir. Harris ile yollar ayrılır. Barış ve Polat kiraya verilir muhtemelen.
Forvet : Tanque ve Laura ile devam edilebilir. Sagat yerli kontenjanından kalabilir. Tomane ile yollar ayrılır.

Totalde 13+3'ün üzerine kimlerin geleceğini göreceğiz bakalım.
15
Son İleti Gönderen evolution55 - 20 Mayıs 2023, 20:20:47
ilk transferimizi 3 yıllık sözleşme imzalayarak hüseyin hoca ile yaptık.
16
Samsunspor.biz Forumu / Ynt: 2022-23 Sezonunun En Başa...
Son İleti Gönderen cembaba - 20 Mayıs 2023, 12:47:06
Bence bu yılın en iyi oyuncusu Laura'ydı. Çoğu maçımızı onunla kazandık. Olmadığı maçlarda çok iyi oynamadık. Takımını seviyesini bir tık yukarı çeken bir oyuncu oldu. İkinci olarak ise Alim. Alim hem savunmayı iyi sağladı hem de takımın bel kemiği oldu. Üçüncü de attığı gollerle sanırım Tanque. Çoğu maç varlık gösteremese de attığı goller bizi şampiyonluğa taşıdı. Emeğine sağlık.
17
Son İleti Gönderen cembaba - 20 Mayıs 2023, 11:03:20
Maalesef kadromuzun büyük bir kısmı çöp. Süper Lig'de idare edecek bir oyun bile oynayamayacak seviyede. Kiralıktan dönecekler de bir hayli fazla. Hüseyin hoca bana kalırsa 10-15 oyuncusunu tutacak. Özellikle 11'e yazdıklarını. Diğerlerini gönderecektir. Savunmaya daha doğrusu kanatbek transferleri hayati öneme sahip. Kreatif orta saha oyuncularına ihtiyacımız var. Her bölgeye en az 2-3 transfer bekliyorum. Özellikle düşen takımlardan oyuncuları takımımıza kazandırabiliriz.
18
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Douglas Tanque
Son İleti Gönderen cembaba - 20 Mayıs 2023, 10:30:22
Bence iyi bir oyuncu ama Süper Lig'de yedek bir oyuncu olur gibi.
19
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Douglas Tanque
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 20 Mayıs 2023, 00:34:10
Samsunspor'un lig başladıktan sonra kadrosuna kattığı Tanque, sezonun takımı adına en golcü futbolcusu oldu. Brezilyalı santrafor Samsunspor formasıyla ligde 29, kupada ise 2 maça çıktı. Kupada 2 gol atan Tanque, ligi ise 15 golle kapattı. 2 de asist yapan Tanque, gol sayısı olarak kariyer rekorunu da kırdı. 1993 doğumlu oyuncu ligde fark yaratan ve şampiyonlukta büyük payı olan isimlerden birisiydi.

20
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Moryké Fofana
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 20 Mayıs 2023, 00:33:22
Samsunspor'umuzdaki ikinci sezonunu geçiren Moryke Fofana gününde olduğunda durdurulması mümkün olmayan bir forvet oyuncusu. Süper Lig tecrübesi de olan Fildişili yıldız şampiyonluğun mimarlarından birisi oldu. Bu sezon 24 lig ve 2 kupa maçına çıkan Fofana, ligde 6 gol ve 4 gol pasına imzasını attı. 31 yaşındaki Fofana, taraftarların en güvendiği oyunculardan birisiydi ve o güveni boşa çıkarmadı.
Sayfa 1 2 3 4 5 ... 10