Yüksel Yıldırım - Başkan

Başlatan _SoN_, 01 Mart 2020, 17:23:33

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Ismail Uyanik KanalS ye konuk oldu simdi bitti program. Yani Ismanil Uyanik i sever sayarim ama ortaklik bitti diyede Samsunspor uzerinden bu kadar atismanin bi anlami yok. Batiparkta ki tesis niye durdu diye konu acildi. Ismail Uyanik dediki Yuksel Yildirim belediye baskani burayi yikacam daha fazla yer vermicem dedigi icin durduruldugu aciklanan projeyi yalanladi. Alakasi yok diyor mustafa demirle. Yuksel baskan abisiyle mali konularda anlasamadigi icin sirketten para almiyormus o yuzden durmus ama yuksel baskan konuyu degistirip mustafa demir e atiyormus topu. Bana pek inandirici gelmedi ama bilemem. Sehri takimla butunlestirmiyor herkesi disliyor diyor ondan sonrada niye yanimda kimse yok niye protokol bos yanimda kimse yok diyor diyor. Ordaki gazeteci de oyle bisey yok Veysel Bilen her gun kurumlari ziyaret ediyor bugunde ticaret sanayi odasina gitti dedi. Bu konu gereksiz uzuyor bence artik ismail baskanda susmali. Is uzadikca sahsi meseleye donusuyor. Yuksel baskanada ismail baskanda prim vermeye gerek yok. Sirkette olsa onemli olan Samsunspor dur.

eprianu

Bu işlerin bu noktaya gelmesinin en büyük sebebi Yüksel Yıldırım'dır. Samsunspor başkanına yakışır şekilde hareket etmiyor. İki kamera görmesin, dan dun konuşuyor. Durum o kadar kritik bir hale geldi ki kulübün maddi sıkıntısı olmamasına rağmen kaliteli teknik direktörler gelmek istemiyor.

Param da param diyerek herkesi kendisinden ve camiadan soğutuyor. Kulübü yönetmeyi beceremiyor, iddialara göre menajerler vurgun yapıyor ama biri en ufak bir eleştiri yapınca hemen kaç paran var, satarım ha takımı modlarına giriyor.

Geçende de yazdım. Benim artık düzeleceğine dair umudum kalmadı. Şu an Süper Lig'de olmadığımız için çok fazla alay konusu olmuyoruz. Asıl rezalet Süper Lig'e çıkınca başlayacak. Milletin ağzına meze olacağız.