Son İletiler

Sayfa 1 2 3 4 5 6 ... 10
21
Samsunspor.biz Forumu / Ynt: 2026/2027 Sezonu Transfer...
Son İleti Gönderen muzaffer4 - 06 August 2026, 00:37:26
Takımda 23 yaş üstü 12 yabancı var. 2 tanesini mecbur göndereceğiz. Birisi Muja olabilir diğeri de Borevkoviç ya da Ndiayeden biri olacaktır.
4 tane 1 Ocak 2003 sonrası doğan yabancı oynatabiliyoruz. Diabate, Sekongo ve Drapinski var. Gönderilen yabancının mevkisine göre 23 yaş altı stoper ya da forvet alınabilir.
Sosyal medyada transfer baskısı var ancak kadroya baktığımızda 3 yabancı göndermeden yeni yabancı alamıyoruz.
Yerli futbolcu bulmak kolay değil.Beklere yerli yedek transfer yapılması gerekiyor.
Eğer sürpriz yaşanmazsa (Marius 10 milyona satılması gibi) üst seviye transfer yapılmadan transfer sezonunu kapatırız. 
Mevcut kadro sakatlık olmazsa ligde güzel iş yapar.
22
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Antoine Sekongo
Son İleti Gönderen brigand - 05 August 2026, 08:36:11
Son 2 sezondur ismi anıldığı için hem bize karşı hemde Ligue 2'de çıktığı birkaç maçı izleme fırsatımız olmuştu. Gördüğümüz kadarıyla oyunu iki yönlü dikine oynayabilen bir isim. Temposu ve oyun içi rolleri dikkate alındığında 8-10 numara pozisyonunda değerlendirilecektir. Holse ve Ntcham'ın ikamesi olarak düşünebiliriz. Bana göre daha çok Holse'nin ikamesi olarak kullanılmaya çalışacağız. Dunkerque'den ilk transferimiz. Skytta, Bardelli ve Yassine gibi isimleri getirmemişti başkan. Umarım başarılı olur ve iyi bir örnek teşkil eder.
23
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Antoine Sekongo
Son İleti Gönderen _SoN_ - 04 August 2026, 18:13:50

Kulübümüz, daha önce Amissos Group bünyesinde yer alan USL Dunkerque formasını giyen orta saha oyuncusu Antoine Sekongo ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Samsunspor ailesine hoş geldin, Antoine!

Takımımıza hayırlı olsun.
24
Son İleti Gönderen jean - 03 August 2026, 20:23:24
O Kadar ugrasmaya deger insallah
25
Son İleti Gönderen Stoper - 02 August 2026, 10:13:00
Sonunda oldu. Hayırlı olsun.

Sekongo müjdesi
Samsunspor, 22 yaşındaki Malili orta sahayı kadrosuna kattı. Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Yüksel Yıldırım, sahibi olduğu Fransa Ligue 2 ekibi USL Dunkerque'de forma giyen Antoine Sekongo'yu transfer ettiklerini açıkladı.

https://www.google.com/amp/s/www.fotomac.com.tr/samsunspor/2026/08/02/sekongo-mujdesi/amp
26
Ayrılan Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Carlo Holse
Son İleti Gönderen Stoper - 02 August 2026, 10:07:45
Yolu açık olsun. Samsunspor tarihinin unutulmaz oyuncuları arasına girdi bence. 3 sezonluk performansı, iş ahlakı, çalışkanlığı ile örnek bir sporcu. Gittiğine üzüldük ama ayrılmak isteyeni zorla tutamazsın. Amerika kariyerinde başarılar diliyorum.
27
Son İleti Gönderen emre - 01 August 2026, 22:49:55
Ben de çok fazla üzüldüm. Hem bitmeyen enerjisiyle ve oyunuyla hem de şekli şemaliyle her takımın ihtiyacı olan bir adam. Bu kadar işine odaklı ve kaliteli futbolcu kolaylıkla bulunmaz.

Hepsinin dışında hâlâ kızımı ikna edemedim. Ntcham için canı çok sıkılmıştı. Holse için de daha fazla para bulsak versek geri alamaz mıyız diyor başka birşey demiyor. Marius'un da satılması teklif dahi edilemiyor.

28
Son İleti Gönderen Sol Açık - 31 July 2026, 12:50:42
Gerçekten çok beğeniyordum ve gitmesine üzüldüm. Hep en iyisini vermeye çalışan, çok başarılı bir oyuncuydu.

Önemleri veya performansları değişse de son 3 yılda oturmuş ve başarıdan başarıya koşmuş kadrodan Zeki Yavru, Van Drongelen, Satka, Ntcham, Holse (muhtemelen Mouandilmadji) eksiliyor. Yepyeni bir takım olacağız ve bu sene işimiz gerçekten çok zor olacak...
29
Son İleti Gönderen jean - 30 July 2026, 15:02:18
Aldigimizdan fazlasina sattik hemde futbolcudan verim alarak zaten seneye bedava gidecekti iyi oldu yolu acik olsun
30
Son İleti Gönderen cembaba - 29 July 2026, 11:51:03
Carlo Holse'den Samsunspor bence iyi bir miktar para kazandı. Holse'nin sözleşmesinin son senesiydi. Mili Takım'a kadar yükseltti Samsunspor Holse'yi. Holse de Samsunspor'u yükseltti. Gün sonunda hem kendisi hem de Samsunspor kazandı. Samsunspor olarak bu anlayışa devam etmeliyiz. Ancak böyle ayakta kalabiliriz.
Sayfa 1 2 3 4 5 6 ... 10