Samsunspor.biz Deplasman

Başlatan Kaya, 09 October 2012, 23:05:38

« önceki - sonraki »

Kaya

09 October 2012, 23:05:38 Son düzenlenme: 10 October 2012, 00:18:47 Kaya

Samsunspor.biz halı saha başlığımız gibi sabit olup organizasyonları buradan neticelendirebiliriz.

İlk olarak Konya ile ilgili bir sayı görelim bakalım ona göre hareket ederiz..

1-Kaya
2-Kaya II

ErkÇay55

1-Kaya
2-Kaya II
3-Umut
4-Umut II
5- ErkÇay55

maraton

özkan

GençKozluklu

11 October 2012, 13:37:17 #4 Son düzenlenme: 11 October 2012, 18:18:08 GençKozluklu
Arakadaşlar Konya deplesmanına GENÇ TERMELİLER yine 403 otobüs kaldırıyor. Bu haftaki ulaşım desğite Kozluk Belediyemiz tarafından sağlandı. Bu vesileyle deplesman yapan taraftarımızı tebrik eder, hayırlı yolculukalr dilerken belde olmasına imkanlarını SAMSUNSPOR lehine kullanmakta tereddüt etmeyen ve gençlerimize destek veren Kozluk Belediye başkanımızı tebrik ediyorum.

SAMSUN'dan Konya deplesmanına gitmek isteyen arkadaşlar GENÇ TERMELİLER grup başkanı ALi Kondakçı ile irtibata geçerek SAMSUN'dan kafielye katılabilirler.

Ali Kondakçı ; 544 308 83 01

Bilgilerinize

ahmetsefa55

noldu bize ?

bir deplasman bile çıkaramaz olduk ?

maraton

çıkartırız da çıkartacağız da

beşnumara

##kdc##

Alıntı yapılan: muhalif - 11 October 2012, 15:29:49
noldu bize ?

bir deplasman bile çıkaramaz olduk ?

Maç Cumartesi günü olduğundan gelemiyoruz genç. Artık öğrenci değiliz malesef  :(

Sercan

seminer var zorunlu bende bu nedenle gelemiyorum maalesef, ama gelecek olan bir kardeşimin masrafını karşılayabilirim ;) dedefon

beşnumara

iyi ki varsın sercan dede :) ben gitmek istiyorum beni göndersene :)

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 October 2012, 17:00:44
iyi ki varsın sercan dede :) ben gitmek istiyorum beni göndersene :)

Sana saç ektirecem :)

maraton

ooooo sen yaşıyon mu ya sercan

beşnumara

herkes aynı sözü veriyor cingen erdem abi de en son takım süper lige çıksın sana saç ektirecem demişti inanmıştım meğer benim özürümle dalga geçiyorsunuz hee bana hee :)

Sercan