Kesinleşen Transferlerimiz 2012-2013

Başlatan Tufan, 01 August 2012, 19:51:17

« önceki - sonraki »

jean

musaya sevindim mutlaka isimize yarayacaktir bunca sikintiya ragmen vallahi iyi adam aldik allah nazardan saklasin bu sene takim oturursa seneyede destek artarsa cikacagimizdan suphem yok hayirlisi

lucarelli

Alıntı yapılan: hakanelgun - 05 September 2012, 12:13:46
Hakan Bayraktar'da yaşlıydı ama böyle bir korkumuz olmadı hiçbir zaman.Yüzümüze kara çıkarıp çok yararlı olacak bence.

Benim korkum yaş değil de adamların eski olmazsı. (son örnek Cenk) Farklı bir yönetim olsa korkardım ama bu yönetim olduğu sürece kolay kolay papazlık yapamaz kimse. O yüzden güzel transfer.

ali ihsan

Hayırlı olsun.Musa düzgün,efendi ve karakterli bir topçu.Mutlaka faydalı olacaktır.Takımdaki gençlere yol gösterecek ve bizi hedefe taşıyacak bir isim.

uqur55

Musa Aydın iyi olucaktır umarım hayırlısı olsun.Evimize dönüyoruz...

özkan

Biri şu süper lig otobüsünün kapısını açsın  ;)

mehmet yılmaz

Musa cok buyuk bir fedakarlik yapti, yapmasini bekledigimizin de ustunde... 5'te imza toreni var. Bir de ilyas yilmazer adlı 92'li bir genc transfer ettik. Orta saha oyuncusu.

ali ihsan

Biri bizi durdursun canımmmm  :holey:

55.hakan

Hocam akşama kadar başka sürprizler bekliyor mu bizi ona göre heyecanlanalım iş yerinde çalışamıyorum şu anda foruma girmekten  ;D

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 05 September 2012, 11:53:38
O tabiri hic sevmedim ama 'Çilek' musa aydin. Hayirli olsun.

Ben de aynısını yazacaktım.

Bu ligde her takımın transfer etmek için can atacağı, "yıldız" olarak kabul edilecek bir oyuncu Musa. Arkadaşlar Samsun'un çocuğu diye saldırmayalım, bu sezon takımımızı Süper Lig'e taşıma onurunu paylaşacaktır. Bence de çok puan kazandıracaktır takımımıza...

Nereden nereye! Harbiden Süper Lig'i hedefleyebilecek bir kadromuz oldu, yönetime teşekkürler...

Uğur Yıldız

imza törenine taraftar alıncak mi?  ;)

minci

Yönetim her nekadar hedef süper lig demiyorsa da bu artık net bir şekilde belli oldu. Seneye büyük ihtimal süperligdeyiz. Allah yolumuzu açık etsin.

Tufan

Bu kadro hirsini kaybetmedigi ve sehri yonetenlerden biraz destek aldigi surece ucar gider. Yolumuz acik olsun...

yirmiuc

Süper lig'in telaffuz ediliyor olması çok güzel.  :)

özkan

Bence musa yararlı olacaktır,neden derseniz;Bu yönetimle bu musa başarılı,yararlı olmak zorunda.Başka alternatifi yok bundan başka.

Herkezin musa ile ilgili en büyük korkusu papazlık yapabilme ihtimali ama bu yönetimde musanın buna yeltenmesi bile kendi ipini çekmesi olur..

Sonuç olarak;ben güveniyorum kendisine..

cembaba

Daha önce de dedim ama transfer Süper Lig getirmiyor. İnşallah başarılı oluruz.

Bunu da söylememin sebebi kesinlikle hayâl kırıklığına uğramayalım diyedir. Beklentilerimizi yüksek tuttuğumuzda aksi sonuçta çok üzülürüz. Kadro olarak gerçekten çok çok iyi kadro kurduk. Şu alışma sürecini takımın birbiriyle ısınarak ve arkadaşlık ortamını en üst seviyede tutarak geçirirsek gerçekten başarı gelir.