Kesinleşen Transferlerimiz 2012-2013

Başlatan Tufan, 01 August 2012, 19:51:17

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

AhmetDenizci

Valla heyecan yaptım. İnşallah olur.  :)

mehmet yılmaz

N'Sumbu Samsunspor'da..

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden orta saha oyuncusu Emmanuel N'Sumbu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

babasamsunlu

ula bi de ben kesinleşene bi şeyler yazayım.

Musa Aydın ile anlaşmaya varılmıştır.Samsunsporumuza hayırlı uğurlu olsun.
Ben hiç yoksa 4 veya 5 maçın kazanılmasında büyük etken olacağını düşünüyorum.
Resmi sözleşme bugün imzalanacak :)

Artı süprizlerimiz daha bitmedi :) Samsunsporlu yönetimi izlemeye devam edelim :)

55.hakan

Hayırlı olsun Musa Aydın diğer müjdeli haberlerinizi bekliyoruz bu akşama kadar heyecan dorukta  :)

fatihaltay55

ugrass

akan abi çilek alamadınız mı hala?
yönetim istifa  8)

Desiqner

ismail

berusa55

Musa Aydin hayirli olsun. Cok onemli bir transfer yaptik. Tecrubesiyle buyuk katkisi olacagina inaniyorum. Turgay'la beraber takimin abileri pozisyonunda da olacaklardir. Hos geldin Musa Aydin...

twitter

Mayistan bu yana istiyordum, sonunda geldi : )

mehmet yılmaz

O tabiri hic sevmedim ama 'Çilek' musa aydin. Hayirli olsun.

FaTiH_HaN

Bu sene takımımıza Samsunlular damga vuracaktı beklentimiz oydu ki Canberk, Halil İbrahim, Erhan Altın bize umut verdi, yönetimimiz zaten hep abilerimiz, Musa transferiyle takımdaki Samsunluluk olgusunu dahada arttıracaktır, kalitesi zaten belli, hayırlı olsun.

lucarelli

Musa aydın teknik olarak PTT 1. ligin üzrinde tek korkum papazlık ihtimali ancak bu başkan ve yönetin varken kolay kolay papazlık yapamaz kimse. Güzel oldu bu transfer. Yönetim sessiz sedasız süper lige mi taşıyacak bizi acaba?

55.hakan

Alıntı yapılan: lucarelli - 05 September 2012, 12:11:15
Musa aydın teknik olarak PTT 1. ligin üzrinde tek korkum papazlık ihtimali ancak bu başkan ve yönetin varken kolay kolay papazlık yapamaz kimse. Güzel oldu bu transfer. Yönetim sessiz sedasız süper lige mi taşıyacak bizi acaba?
Hakan Bayraktar'da yaşlıydı ama böyle bir korkumuz olmadı hiçbir zaman.Yüzümüze kara çıkarıp çok yararlı olacak bence.