2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

Serkan

Beyaz hoş durur ama kaldırmayanlar olacağı için kapatıcı bir unsur olmaz. Engin abinin dediği gibi kırmızı daha mantıklı gibi ;)

Japon güneşine gelince kartondan değilde kumaştan yapıcaksak çok fena olur 10 numara olur ...

Kaya

Engin abi ben büyük bloklar şeklinde çubuklu kareo olabileceğini düşünüyorum.ALLAH izin ederde erciyes yoluna çıkarsak uzunca konuşuruz zaten..

edmontdante

Japon güneşinin kolları kumaştan olur sanırım.Ama bunun için epey kumaşa ihtiyaç var.Maliyet çok artar.
Çubuklu için çok koordine çalışmak lazım.Anonscunun kesin ayarlanması lazım.Ayrıca megafon vs ile tribündekiler bilgilendirilmeli.Koreonun geçerliliği açısından da düz yapmamak lazım ama güvenemiyorum tribüne

Kaya

Abi ben kareo yapıyorsak tek renkten yana değilim açıkcası,dediğin gibi çubuklu yapmak zorda olsa başarabiliriz diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin..Ne dersen onu yaparız benimki sadece bi görüş.. :D

kalptenþimþek

19 November 2010, 07:55:44 #184 Son düzenlenme: 19 November 2010, 08:14:48 kalptenþimþek
ikinci projenin üzerinde durulabilir gibi geldi..

samsunum

Burak

Karton kırmızı da olsa bizim tribündekiler gri tarafını açmayı beceriyorlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum .  Çift tarafı kırmızı olsa kartonların daha iyi olur diyeceğim ama o zaman da maliyet artar sanırım .

Ollivanders

Ferhat abi 2. projede bir duzeltme yapabilir miyiz ? Kırmızı tarafta bulunan arma ve pankartlar kırmızı tabana beyaz yazılı , beyaz tarafta bulunanlar beyaz tabana kırmızı yazılı olsa nasıl olur ? Ayrıca karton yerine naylon denesek nasıl olur ? aliyeti nedir ne degildir ogrenmek lazım

kalptenþimþek

Kareoya verilen emekle ortaya çıkan sonuç pek orantılı olmayacak sanki..Neticede o kadar insana karton kaldırttığımızda acaba ortaya ne çıkacak sorusunun cevabı olmalı..Kareo burada arka fon gibi kalıyor ve verilen emeği karşılamayacak..Adana maçındaki kareoda bizi birazda Samsunspor yazısı kurtarmıştı..

Ollivanders

19 November 2010, 14:50:01 #189 Son düzenlenme: 19 November 2010, 14:58:23 Serpico55
Abi bizim tribunumuzde yazı yazma olmaz. Samsunspor koltuklarda yazılı olmasına ragmen Samsunspor yazısı tam olarak ortaya cıkmadı. Mecburen koreografi arka fon olarak kalacak. Yabancıların yaptıklarına bakınca da arka fon olarak kalıyor. Onlarda genellikle pankart acıyorlar. Farklı bir proje bizim tribune gitmez.çünkü henüz 2. denememiz olacak.

2.projedeki soldakini kırmızı uzerine beyaz , sagdaki pankartı beyaz uzerine kırmızı ortadaki arma renklerini de degiştirip yapabilir misin abi .

özkan

bence her gelene bır paket cekırdek versek sanırım basarı oranımız % 10.000 olur  :D

Şaka biyana sonucda bızım gıbıler oraya karsılıksız baglılıkla gelıyor,bir arada mac ızlemesekde olur.bulalım soyle 150 kısı kendı ıcımızde dagılalım butun maratona.Buragın dedıgı gıbı kırmızı taraf dururken griyi acan ustun zekalıları bılınclendırmek ıcın,herkez soyle bır bolume hıtap etse hata yapma oranı duser.o kadar emek verıp ortaya bıseyler cıkarmak kadar bunu yapabılmek bence asıl marıfet.

Tufan

bloklar halinde kırmızı beyaz şeklinde dağıtırız kartonlarla yazı yazmayacağımız için çok sıkıntı olmaz ama esas sorun pankartları düzgün açmada.
dev arma yapacaksak bunu makarayla yukarı kaldıralım çatıya 4 tane makara monte etsek koreo başlarken yavaş yavaş çekeriz çok şık olur

edmontdante

Genel temayı anladınız.Ortaya dev arma ,sağa sola pankart.
Örnekleri yaparak resimlerini ekleyin.Mesela geniş bloklar halinde kırmızı-beyaz çubuklu yukarıdan aşağıya gibi.Pankartlar kırmızı olsun.Sütünlar armanın yanından beyaz ile başlasın.
Kalpten şimşek'in eklediği resim üzerinde de bir çAlışma yapın.Pankatlar ve armanın renklerini terse çevirerek.Kırmızı kartonlar içindeki pankart kırmızı olacak şekilde.Beyaz taraftaki de beyaz.
Yazı işi sakat.Bizim tribünle o olmaz şu an için.Bu 2.tecrübeden sonra belki.

Serkan