Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

maraton

Alıntı6.HAFTA

26 Eylül Cumartesi
Hacettepe-SAMSUNSPOR'UMUZ (Maçın başlangıç saati ve stadı TFF tarafından daha sonra açıklanacak)

Alıntı19 Eylül'de ilki ve çoğunluk sağlanamazsa 26 Eylül'de ikincisi düzenlenecek Samsunspor'un olğanüstü kongresinde aday olup olmayacağı merakla beklenen

bu yönetim ne yapıyor...

1- her şeyden habersiz kulüp yönetmeden bihaber bu yönetim maç tarihinden bile habersiz, deplasman yapmıyacak

2- yönetim her halükarda takımını yanlız bırakmayan çilekeş taraftarın ankara deplasmanı yapacağını bildiğinden tepkilerden ve bu çilekeş taraftarın gözünden uzak sen çal sen oyna bir kongre yapmayı planlıyor..

hangisi?!! neyi seçerseniz seçin, hani derler ya iki ucu b.klu değnek..

Ollivanders

var mi boyle birsey ... Ajan mısınız olum siz? Yuru gidin lan. Salın su takimi

mehmet yılmaz

05 September 2009, 17:23:46 #2 Son düzenlenme: 05 September 2009, 17:44:41 samsuni
Hiç birşey bizim bildiğimiz gibi değil demek ki, takımının maçının olduğu gün kongre koyan başka bir yönetim dünya tarihinde olmamıştır herhalde...

Ayrıca birinci tarih olan 19 Eylül de Ramazan Bayramı arefesi ve üstelik o günün akşamı bir de Kocaelispor maçımız var. 

Tuhaflıklar silsilesi...

sadece55

ee gene geçici olmak için geçici kongreyi geçici günde geçici kişilerle geçici olarak samsunspora gene geçirecekler sanırım bu kemirgen geçirgenler bu cümleyide bana kurdurdular ya helal olsun

Kürsat Berrak

%100 Kel Tahsin ve Müflis Tutu nun işidir.

Sony

YANİ ANLAMIYORUM BUNLARI HANGİ AKLIN KÖLESİ BUNLAR....YAZIKLAR OLSUN

Ertuğrul Sağlam

:) Maraton Başkan her yanlışı görmesen olmaz veya görüpte yüzlerine vurmazsan olmaz sanki!...

King Of The North

Tahsin amca sen de başka türlü geçeceksin Samsunspor tarihine ya helal olsun ne diyelim.

mehmet yılmaz

Yönetim hatasını anlamış, yeniden takvim açıklayacaklarmış.

Demek ki siteyi iyi takip ettiriyorlar!!!

babaalişo

ya adamların hevesini kırdınız ya ,adamlar belkide 26 eylülde bi süpriz yapacaklardı bize herkes ankara deplasmanında olacaktı ,onlarda yeni yönetimle beraber ankara deplasmanı dönüşü tesislerde belkide takımı karşılayacaklardı .tüh ya bak adamlar şimdide  tarih değiştirmişler

Ollivanders

Alıntı yapılan: babaalişo - 07 September 2009, 15:48:34
ya adamların hevesini kırdınız ya ,adamlar belkide 26 eylülde bi süpriz yapacaklardı bize herkes ankara deplasmanında olacaktı ,onlarda yeni yönetimle beraber ankara deplasmanı dönüşü tesislerde belkide takımı karşılayacaklardı .tüh ya bak adamlar şimdide  tarih değiştirmişler

:):):):)

Dartagnan

Alıntı yapılan: babaalişo - 07 September 2009, 15:48:34

:D:D:D:D

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 September 2009, 15:50:50
bende tam hafta içi yazımda sallayacaktım bunlara , kafamda plan-proje yapıyordum  :D

abi bu yonetim hep zarar ya :D bak şimdide senin icin kötü olmuş ??? ;)

maraton

hangi işlerinin arkasında durdular ki bu yaptıklarının arkasında duracaklar, ya da hangi işleri doğru ki buna hata diyoz  >:(

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 07 September 2009, 16:45:51
hangi işlerinin arkasında durdular ki bu yaptıklarının arkasında duracaklar, ya da hangi işleri doğru ki buna hata diyoz  >:(

HoliganSamSunLu

vay be samsunum daha neleri gösterceksin bize