Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

04 November 2008, 14:00:19 Son düzenlenme: 04 November 2008, 14:03:13 Amsterdamli
Yukariya sitede isimleri gecen isimleri bir anket halinde ekledim. Samsunsporumuzun basinda gormek istediginiz kisiye oy verebilirsiniz. Isimler biraz fazla ama bir sure sonra ilk 3 veya 5e girenleri belirleyip eleme usulu bir anket daha acariz diye dusundum.

guvensolmaz

yusuf celebi

Teşekkürler Amsderdamlı,taraftarın nabzı tutulmuş olur bir ölçüde.

Recep

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 04 November 2008, 14:00:19
Yukariya sitede isimleri gecen isimleri bir anket halinde ekledim. Samsunsporumuzun basinda gormek istediginiz kisiye oy verebilirsiniz. Isimler biraz fazla ama bir sure sonra ilk 3 veya 5e girenleri belirleyip eleme usulu bir anket daha acariz diye dusundum.
Amsterdamlı
Samsuni ve grup istanbulun iftiharı çelebiyi koymayı unutmuşsun ankete

beşnumara

bu genç kadro ancak ve ancak abdullah avcıya teslim edilmeli.ben başka alternatif görmüyorum

Kais

Alıntı yapılan: kral samsunlu - 04 November 2008, 14:09:27
bu genç kadro ancak ve ancak abdullah avcıya teslim edilmeli.ben başka alternatif görmüyorum

Amsterdamli

ali ihsan

kadifekaleli

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 04 November 2008, 14:04:30
Hadi hayırlı olsun.. Abdullah AVCI
Ya arkadaşlar Bu Abdullah AVCI Büyükşehir Belediyenin hocası değil mi istifa mı etti bu adam bizim mi haberimiz yok keşke olsa ama nerdeeeeeee yine bu ankette olmayan acayip bi isim bulurlar şüpheniz olmasın

Amsterdamli

kadifekaleli

ya birde bu ankette %36 Ertuğrul SAĞLAM Diyen arkadaşlar ciddi mi ben anlayamadım buna inanıyormusunuz Takımı o halde bırakıp kaçan adam şimdi parasız pulsuz bu takıma gelirmi gelmesin de zaten [b]Lütfen Ankete daha ciddi gerçekçi yaklaşalım [/b] [/color]

samet

kadifekaleli

kumköylü ahmet

Abdullah avci disiplini futbolu cok iyi anliyo bence

CeLiL_55

Alıntı yapılan: samet - 04 November 2008, 15:49:52
bence rıdvan dilmen adam futbolu çok iyi biliyo
evet kardeşm Rıdvan Dilmen Futbolu bilen oyunu harika okuyan biri Rıdvan Dilmen bırak Samsunspor'u Süper Ligde 3 büyükler harici çalıştırmaz diye düşünüyorum Ertuğrul Sağlama gelince adam beşiktaştan yeni ayrıldı Süper Ligde devam eder bank asya liginde hiç bir takıma geliceğini düşünmüyorum