Ertuğrul Sağlam Bursaspor ile anlaştı

Başlatan Cgr, 07 October 2008, 14:28:11

« önceki - sonraki »

cgr

07 October 2008, 14:28:11 Son düzenlenme: 29 December 2008, 20:46:12 samsuni
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti. Ertuğrul Sağlam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Teknik adamın istifasını açıklarken gözlerinin dolması gözlerden kaçmadı.

valla bende üzülmedim dersem yalan olurr..Ertuğrul'un yeri tüm Samsunsporlular için ayrıdır diye düşünüyorum..Keşke tekrar Samsunspor'a hoca olsa da takımı başarıya ulaştırsa...

maço

arkadaslar maddı durumumuz super mı kı ertuğrul bıze gelecek

ınsallah samsunluluğu unutmamıstırda gelır

harbisamsunsporlu5517

Kais

adnan dun samsundaydı cıftlık de yanı .. ertugrul gelmez bence ama geleblırde nıye olmasın

Yalnızca BİZ

07 October 2008, 14:45:29 #4 Son düzenlenme: 07 October 2008, 14:48:08 Yalnýzca BÝZ
Gelmesi demek Samsunluların SAMSUNSPOR'a olan desteğinin artması demektir. Bu kadar da basittir...

selahattin55

ertuğrul un bize yapacağı kıyak bize gelmesi o gelirse eski ruhumuza kavuşuruz ve takıma destek artar bomba olur bomba.

yusuf celebi

07 October 2008, 14:48:04 #6 Son düzenlenme: 07 October 2008, 14:53:37 yusuf celebi
Umarım gelir,hemde daha tecrübe kazanmış olarak geri dönmüş olur.

Yönetim umarım bu işi kıvırırda Samsunspor'a kazandırır.

Ertuğrul Sağlam boşta olduğu sürece Hayrettin Gümüşdağ daha fazla sallanacak.

harbisamsunsporlu5517

Buyuk baskanımız ismail uyanık ikna edebilir ancak ertugrul hocayı allah askına gelin kurtarın su takımı sızler gıttınız ertesi sezon kume dustuk

pitbul055

FaT1h

nerde ertugrul gelse ara transferde güzel iki hucuma dayalı futbolcu aldıkmı süperlig bekle bizi herkes stada off off

**KaR6**

.. Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum..

basın toplantısından bi cümle.. devam etsin beşiktaşta o zaman, ne işi var Samsunda..

FaT1h

mustafa teccubesini kazandı bence orda samsunda ilk terini attı orda teccube kazandı arada kayseride var

mehmet yılmaz

"Bir gün Samsunspor'a geri döneceğim" demişti; yakın şahitlerinden birisi de benim.

İnşallah o gün bugündür...
Çünkü maddi olarak çok fazla birşeye ihtiyacı yok Ertuğrul Sağlam'ın...
Ama ona bir futbolcu talebinde bile bulunmayan yönetimin, Hayrettin Gümüşdağ'ı feda edeceğine de hiç ihtimal vermiyorum.

Beşiktaş'ı iyi zamanda bıraktı, zaten Türkiye'de 2 takımın dışında ( FB-GS) kimseyi şampiyon yapacakları yok, en azından iyi yerde bıraktı.

Son olarak bir arkadaşın dediği çok doğru; iyi de Hayrettin Gümüşdağ bırakırsa kim gelecek sorusunun net bir cevabı var artık!

kuzey55

evet aslında taraftar olarak bi yaptırım gücümüz olsaydı ertuğrul sağlam ı getirirdik.hayrettin hocadan kurtuluruz hemde ertugrul sağlam gibi bi t.direktörümüz olur...ahh yönetim ahh geldikleri günden bu yana yaptıkları en hayırlı iş olur diye düşünüyorum...

harbisamsunsporlu5517

07 October 2008, 15:42:46 #14 Son düzenlenme: 07 October 2008, 15:44:21 harbisamsunsporlu5517
''ADAM GİBİ GELDİM ADAM GİBİ GİDİYORUM''-

Tüm Beşiktaş taraftarına teşekkür ettiğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, ''Cefakar taraftarımıza futbolcularımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yöneticiler şimdi istedikleri teknik adamla görüşebilir. 3.5 milyon Avro isterim gibi beni zor durumda bırakacak açıklamalar yapıldı. Beni kamuoyu önünde zor durumda bırakan bu haberlerin ne tarafını düzelteyim. Rakamlar bile tutmuyor. Beni istifaya zorlatsınlar paramı alayım gibi bir düşünce içinde olmadım.

Bizim Beşiktaş'a olan sevgimizi paraya tahvil edenler utanırmı bilmem. Hiç bir zaman para peşinde koşmadım. Ben Beşiktaş'ta Sağlam oldum, benim Sağlam olmamda en büyük payı olan Beşiktaş'tır. Bazı yöneticilerin yaptığı gibi takıma zarar veren yolu izlemek istemiyorum. Kol kırılır yen içinde kalır. İnsanların yaptığı samimiyetsizlikleri anlatmak istemiyorum. Soruları cevap vermek istemiyorum. Beşiktaş'ın başarıya ulaşması en büyük dileğim. bana ve benden önceki teknik direktörlere yapılanın yeni teknik direktöre yapılmasını istemiyorum. Taraftarlarımız bana destek veriyor, ''Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam' dediler. Görevime adam gibi başladım, adam gibi devam ettim ve adam gibi bitiriyorum'' dedi.

Bu arada Ertuğrul Sağlam basın toplantısı sonrası özel aracına binerek tesislerden arıldı.