İşte Hüseyin Başgöl Gerçeği

Başlatan kuzey55, 25 September 2008, 15:35:19

« önceki - sonraki »

kuzey55

AlıntıSamsunspor´a ŞOK borç
Samsunspor, akıllara durgunluk veren bir borçla daha karşı karşıya kaldı. Samsunspor eski yöneticisi Hüseyin Başgöl´ün, eski futbolculardan Celil Sağıroğlu´ndan alacaklı olduğu parayla ilgi olarak, Futbol Federasyonu´na temlik koydurması sonucunda, kulübün 1 milyon 250 bin YTL´yi ödemesi istendi.Dün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Samsunspor Kulübü Başkanlığı´na, gönderilen yazıyla ortaya çıkan borç, yöneticileri şaşkına çevirirken, Hüseyin Başgöl ile Celil Sağıroğlu hakkında yasal işlemler yapılması için girişimlerde bulunulacağı öğrenildi.Samsunspor eski yöneticisi Hüseyin Başgöl, Celil Sağıroğlu´na verdiği parayla iligili olarak bu futbolcunun ev ve işyerleri için haciz işlemi başlatmış, Celil Sağıroğlu ise Başgöl´ü "nitelikli dolandırıcılık" suçundan Cumhuriyet Savcılığı´na şikayet etmişti. Hüseyin Başgöl hakkında ağır ithamlarda bulunan Celil, daha sonra da bu sözlerinden pişmanlık duyduğunu açıklamıştı

samsunsporluluk bumudur başgöl?yazıklar olsun hepinize...

mehmet yılmaz

Konunun Samsunspor ile nasıl bir alakası varmış?
Başgöl ile Celil arasındaki bir ihtilaf; Samsunspor kulübü olarak bize ne? ( Haber metninden birşey çıkaramadım. )

Kadir ÇELEBİ

Bu hüseyin başgöl sezgin gümüş yönetimindeyken devre arası çıkan yönetimsel sorunlar olduğunda kendisinin başkan adaylığı gündeme gelmişti sakarya maçı öncesi kendisinin ağzından duyduğumuz sözler şöyleydi başkanı ikna edicez biz görevimizin başındayız benim aday olmam söz konusu dahi değil demişti sonrasında aslında öyle olmadığı aday olmak istediği fakat tepkiler oldugundan bunu açıklayamadığıydı gerçek sonrasındada verdiği parayı kurtarma girişimlerine şahit olduk.. ve kulubun iddaa yada yayın gelirine temlik koydurarak bu sorunu çözdüğünü kuluple alacak verecek mevzusu olmadığını biliyorduk şimdi ne değiştide 1milyon 250 bin YTL daha alacaklı çıktı...

edmontdante

Sanırım  1.Haciz İhbarnamesi dediğimiz olay sözkonusu yani  Hüseyin BAŞGÖL,Celil'den olan alacağını Celil'in SAMSUNSPOR'dan olan alacağından tahsil etmek istemiş.Kısaca Adliye aracılığıyla  RESMEN " benim Celil'den alacağım var ona olan borcunuzu bana ödeyin" demiş.Eğer Celil'in SAMSUNSPOR'dan alacağı yoksa hiçbir sorun yok.7 gün içinde bu ihbarnameye cevap veirlerek kulübün Celil'e borçlu olmadığı bildirilir ve konu kapanır.Eğer Celil'e kulübün borcu varsa kulüp parayı Celil'e ödeyeceğine gönderilen haciz ihbarnamesi (ki bu makeme kararı gibidir) gereği Hüseyin BAŞĞÖL'e ödemek zorundadır.

**KaR6**

abi biz daha o konuya gelmedik yaa ama iyi açıklamışsın, bravo ;D ;D

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 September 2008, 23:02:18
Sanırım  1.Haciz İhbarnamesi dediğimiz olay sözkonusu yani  Hüseyin BAŞGÖL,Celil'den olan alacağını Celil'in SAMSUNSPOR'dan olan alacağından tahsil etmek istemiş.Kısaca Adliye aracılığıyla  RESMEN " benim Celil'den alacağım var ona olan borcunuzu bana ödeyin" demiş.Eğer Celil'in SAMSUNSPOR'dan alacağı yoksa hiçbir sorun yok.7 gün içinde bu ihbarnameye cevap veirlerek kulübün Celil'e borçlu olmadığı bildirilir ve konu kapanır.Eğer Celil'e kulübün borcu varsa kulüp parayı Celil'e ödeyeceğine gönderilen haciz ihbarnamesi (ki bu makeme kararı gibidir) gereği Hüseyin BAŞĞÖL'e ödemek zorundadır.

Geçtiğimiz sezon başında basında çıkan haberlere gore Celil'in samsunsporda ucretsiz oynayacagını duyduk sonrasında galip öztürk ödedi dendi enteresan enteresan gelişmelere şahit olduk bunlarıda anlamak mumkun değil kulup bu gelişmeleri deşifre etsin daha açık olunsun taraftar gerçekleri öğrensin nedir durum..
@edmontdante
açıklama için teşekkurler..

gozgoz yýlmaz

Celil... Celil... Celil...

Artık bana yine beş harften oluşan ve yer olarak üç harfi tutan başka birşeyi çağrıştırmaya başladı.

Bir insanda Allah vergisi bir yetenek bu kadar olur, 19 yaşında Samsunspor'un oyunu değiştiren oyuncularından olur, istikrar abidesi olur, tribünlerin sevgilisi olur, Samsunspor'un simgelerinden olur, harbiden topçunun şahı olur ama be kardeşim, bir insan bu kadar mı "Cahil" olur?

Celil'in Samsunspor'dan alacağı olduğunu sanmıyorum. Eski futbolcu alacakları ödenmişti bildiğimiz kadarıyla. Adnan Ölmez döneminden kalan varsa onu da pek sevgili Adnan Bey öder herhalde.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 September 2008, 23:10:55
abi biz daha o konuya gelmedik yaa ama iyi açıklamışsın, bravo ;D ;D

Sen stajını Samsunspor hukuk kurulunda yap, yeminle söylüyorum 10 yıllık avukat kadar tecrübe kazanırsın :)

@edmontdante
Tahmin ettim elbette öyle bir yol izleneceğini ama ben de kulübün Celil'e borcu olduğunu sanmıyorum.

Bu arada "ah be Celil, biz seni yeşil çimlerin üzerinde sevmiştik, yeşil dolarların peşinde değil!"

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 25 September 2008, 23:22:34

Bu arada "ah be Celil, biz seni yeşil çimlerin üzerinde sevmiştik, yeşil dolarların peşinde değil!"

vay be olayı özetleyen cümle tebrik ederim abi başka söze gerek yok

cembaba

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 September 2008, 23:02:18

abi süpersin tebrikler :)

ali ihsan

Baba-Oğul arasında olur böyle şeyler  :)  Ben bundan sonra hep sahadaki celil i hatırlayacağım.Saha dışındakinin kredisi bitti.

selahattin55

bu celilinde başgölünde allah belasını versin iki canbaz bir dalda oynamaz misali.inşallah adalet yerini bulur.

edmontdante

Halk Gazetesinde Celil'in konuya ilişkin açıklamaları var ve ayrıca Hüseyin BAŞGÖL'ün avukatı da açıklamada bulunmuş.Konunun Hüseyin BAŞGÖL'le hiç alakası olmadığı ,Celil'in SAMSUNSPOR'dan olan alacağı için Federasyona başvurduğu ve bu alacağa ilişkin olarak Federasyondan yazı geldiği belirtilmiş.Bu durumda   "Samsunspor'a şok borç " haberinin asılsız olduğu ortaya çıkıyor.Daha doğrusu Hüseyin BAŞGÖL ve Celil arasındak ilişkiyle alakalı olmadığı ortaya çıkıyor.

Celil'in takımdan alacağı varsa her topcu gibi  tahsil edecektir tabiki.Hiç top oynamayan adamlar  bu kulüpten paralarını bir şekilde almadılar mı?Gökhan KABA'lar Erol KAPUSUZ'lar,Sinan ÖZKAN'lar paralarını almadan mı gittiler hemde hiçbirşey yapmadılar.Celil en azından hep bizim idolümüz oldu,takım sahaya çıktığında bir tek ona güvendik.O da çoğu zaman gerekeni yaptı.Tabiki bizim gibiler konu para olunca biraz kırılıp,yıkılıyor çünkü bizler için SAMSUNSPOR'luluk esas ama topçular için bu tam manasıyla böyle değil.Ama buna rağmen top oynamadan ,hiçbir şey yapmadan buradan para alan adamlar varken Celil gibi takıma çok katkı sağlamış oyuncuların paralarını alması  bence doğrudur.Belki parayı talep etme şekli yanlış olabilir ama onları da biz bilemiyoruz.Biz tüm konuşulanlardan sonra yorum yapıyoruz.Celil 5 ay önce  yöneticilerle konuştuğunu anlaşma zemini aradığını,indirim yapabileceğini  falan belirtmiş eğer bu doğruysa Celil'in federasyona başvurması bence doğru ama  bu görüşmeler yapılmadan direkt olarak Federasyona gittiyse bu yanlış.Yine de ben Celil'in bu konuyu önce yönetimle görüştüğünü düşünüyorum.

edmontdante

Bu arada bizim siteden de bahsetmiş bazı üyelerin birilerinin maşası olduğunu belirtmiş.Site üyeleri  dolduruşa gelmesinler,bilgi almak istiyorlarsa gelsinler  ne istiyorlarsa açıklarım demiş.

kuzey55

bize geldi malatyayı tff ye şikayet etti.adamların beyaz eşyasına kalana kadar aldı.şimdi malatyaya gitti bizi şikayet etti...bu para bizim için çok büyük bi miktar.nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum ama celil gibi bir futbolcu yüzünden bu kulübe haciz gelmemeli.neyi açıklayacakmış paragöz herif.yazıklar olsun ona parasız oynarım deyip şov yapan sonra kulübünü şikayet eden...umarım parası ödenir de böyle adamları konuşturmayız bi daha...